reklama

Kwietniowe mamy 2019

Ja też nadal kp. Synów też karmiłam. Pierwszego rok, potem odstawiłam ze względu na ciążę. Drugiego 1,5 roku i sam się odstawil. Teraz córka ma 11 miesięcy i na razie nie zamierzam przestawac. Zobaczymy jak długo pociagniemy

reklama
A wiecie co ja bym chciała?! Żeby to już był 3 trymestr i żebym mogła się cieszyć robieniem wyprawki :).

Dziewczyny co wy jecie????? Mnie wszystko odrzuca, jest coraz gorzej :(. Jak pomyślę co wczoraj jadłam to mnie mdli na samą myśl, że miałabym to jeść. Nagle przestałam to lubić :eek:. Chcę żeby to już minęło, bo za chwilę będę miała straszne niedobory! Pić też nic nie mogę! Miałam ochotę na soki pomarańczowe, potrwało to może z tydzień, teraz nie mogę nawet spojrzeć na nie.
A mi się jeść nie chce. Niby bym coś zjadła ale jak zajrzę do lodówki to mam odruch bleee. Chyba i u mnie się mdłości zaczęły. Może nie jakieś mega, ale już są. I zgaga. Jak tylko zjem to na co miałam ochotę... Jak sobie przypomnę moja zgage w poprzedniej ciąży to aż się boję co teraz będzie... Zezre mnie od środka...
Witam:) ja tez mam problem z jedzeniem, mam na cos ochotę ale nic mi nie podchodzi, chciałoby sie czekolady a jak na nią patrzę w sklepie to odrazu tfuuu, jedynie owoce mi wchodzą dobrze:) zwłaszcza arbuz, soki pomarańczowe tez wyciskalam przez parę dni ale mi przeszlo
Ja mam ciągle wielka gulę w gardle. Tylko pić mi się chce i mam jakiś slinotok nie wiadomo skąd ..
Hehe ja tez jestem w trakcie zmiany samachodu właśnie ze wzgledu na bagażnik:p
My samochód musimy kupić że tak powiem "od zera..." przy trójce to chyba busa :) mój mąż się śmieje że musimy kupić 7 osobowy bo może coś jeszcze wyskoczy :) ale ja już zdecydowałam. Rodzę i zamykam fabrykę :)
hej dziewczyny, spodziewam się czwarteggo dziecka, ajj . Nie wiem jak to będzie
Czekam z utesknieniem na usg aby wyeliminować bliżniaki. bo w rodzinie mam ich za dużo
witamy :) ja się strasznie boję trzeciego dzieciaczka... :) nikt chyba na taką wiadomość nie jest gotowy, ani ja ani rodzina... A mój pracodawca to już na pewno nie jest! :)

Robilas w tym samym laboratorium ?
No właśnie nie. Pani doktor zazyczyla sobie by zrobić u niej na nfz. Prywatnych wyników nie chciała wziąć pod uwagę...
Dziewczyny a karmilyscie piersia?
ja karmilam syna jeszcze niedawno, do roku (teraz ma 13 mies.) ale ostatnie 2 były takie że jadł coraz mniej i dupa... Pewnego dnia odwrócił głowę i zaczął płakać. Odpuściłam. Próbowałam Jeszce ale nic z tego. Także nie zmuszam. :) może mu coś nie podeszło...nie wiem. Za to wszystko inne zjada jak szalony. WSZYSTKO ! :)

8.5 kg? Ooo matko! Mój kloc dziś wazony i ma 12,5 kg na 13 miesięcy :) ale ubrania też już na 92 musi mieć :)

Ja miałam betę we wtorek na życzenie Pani doktor bo nie udała prywatnie zrobionym badaniom. Dziś beta 1800 a 1 sierpnia 186... Przyrost jakiś taki mały jak na tyle dni :( może nie powinnam, ale już się martwię...
Mój właśnie zaczyna ubranka na 92 nosić ale chudszy bo 11kg ma. [emoji4]

Ja również karmilam piersią synka, do 18 miesiąca i w dzień i w nocy, później tylko noc aż do 23 miesięcy. Juz byłam zmęczona i musialam sama zacząć odstawiac bo on sie do tego wogole nie szykowal, oprócz tego jadł wszystko normalnie

Karmilam przez rok :) bardzo mile to wspominam.
Mam pytanie, jestem trochę zdezorientowana. Miala kiedys ktoras z Was takie duze grudki wydzieliny po usg dopochwowym? Nie mam pojecia, czy to infekcja, czy po prostu zel ktory byl na glowicy usg. I teraz nie wiem czy brac nystatyne czy odpuscic... hmmm.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry