Never give up
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziewczyny 10 minut temu oddałam krew na badanie hcg. Powiedziałam, że będę czekać. Wolę spędzić tu godzinę i wiedzieć czy beta idzie do góry (we wtorek 5,5). Ostatnio dopiero o 14 dobilam się do kliniki i przez cały dzień nic nie robiłam w pracy, tak się denerwowalam. Dam znać jak będę miała wynik.

za wysoka bete!
 za wysoka bete!Pomyślnego wyniku życzę.Dziewczyny 10 minut temu oddałam krew na badanie hcg. Powiedziałam, że będę czekać. Wolę spędzić tu godzinę i wiedzieć czy beta idzie do góry (we wtorek 5,5). Ostatnio dopiero o 14 dobilam się do kliniki i przez cały dzień nic nie robiłam w pracy, tak się denerwowalam. Dam znać jak będę miała wynik.
Tego sie raczej nie obawiam ze zrobie dziecku krzywde tylko ze brzuch sie robi coraz wiekszy twardszy i nie ma jak zlapac skory. Skoro i ty i Ewa robilyscie w brzuch do konca to ja tez tak bede robic tu mnie juz nie boli a w uda az sie bojeCiągle walę w brzuch I uda naprzemiennie, w sobotę 36tc zaczynam. Bardzo się bałam w brzuch, ale lekarka mnie uświadomiła, że nie ma możliwości wbić w dziecko, zrobić mu krzywdę itd. Nawet zmierzyła mi grubość tkanki tłuszczowej tam, mam też łożysko na przedniej ścianie macicy, więc nie ma obawy, wałki mam grubsze niż igła

Kochana na pewno w udo boli ale nie jest aż tak źle. Ja przed 30 tygodniem ciąży zaczęłam robić w uda a potem jeszcze insulina w udo doszła. Bylo okTego sie raczej nie obawiam ze zrobie dziecku krzywde tylko ze brzuch sie robi coraz wiekszy twardszy i nie ma jak zlapac skory. Skoro i ty i Ewa robilyscie w brzuch do konca to ja tez tak bede robic tu mnie juz nie boli a w uda az sie boje