Never give up
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny 10 minut temu oddałam krew na badanie hcg. Powiedziałam, że będę czekać. Wolę spędzić tu godzinę i wiedzieć czy beta idzie do góry (we wtorek 5,5). Ostatnio dopiero o 14 dobilam się do kliniki i przez cały dzień nic nie robiłam w pracy, tak się denerwowalam. Dam znać jak będę miała wynik.
Pomyślnego wyniku życzę.Dziewczyny 10 minut temu oddałam krew na badanie hcg. Powiedziałam, że będę czekać. Wolę spędzić tu godzinę i wiedzieć czy beta idzie do góry (we wtorek 5,5). Ostatnio dopiero o 14 dobilam się do kliniki i przez cały dzień nic nie robiłam w pracy, tak się denerwowalam. Dam znać jak będę miała wynik.
Tego sie raczej nie obawiam ze zrobie dziecku krzywde tylko ze brzuch sie robi coraz wiekszy twardszy i nie ma jak zlapac skory. Skoro i ty i Ewa robilyscie w brzuch do konca to ja tez tak bede robic tu mnie juz nie boli a w uda az sie bojeCiągle walę w brzuch I uda naprzemiennie, w sobotę 36tc zaczynam. Bardzo się bałam w brzuch, ale lekarka mnie uświadomiła, że nie ma możliwości wbić w dziecko, zrobić mu krzywdę itd. Nawet zmierzyła mi grubość tkanki tłuszczowej tam, mam też łożysko na przedniej ścianie macicy, więc nie ma obawy, wałki mam grubsze niż igła![]()
Kochana na pewno w udo boli ale nie jest aż tak źle. Ja przed 30 tygodniem ciąży zaczęłam robić w uda a potem jeszcze insulina w udo doszła. Bylo okTego sie raczej nie obawiam ze zrobie dziecku krzywde tylko ze brzuch sie robi coraz wiekszy twardszy i nie ma jak zlapac skory. Skoro i ty i Ewa robilyscie w brzuch do konca to ja tez tak bede robic tu mnie juz nie boli a w uda az sie boje![]()