G
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jaka ona jest ładna [emoji7]
Ja dopiero na 4czy 5 dobę dostałam tyle pokarmu, że malej starczalo. Jak przyszliśmy do domu to jakoś jest więcej, mala się nie denerwuje przy karmieniu jak w szpitalu.Hej. Poddalam się. W cyckach echo bo młoda odrzuciła na dobre.
Nakładek nie próbowałam bo sutki mam wystające. Zawsze się ładnie przystawial do obu piersi, a teraz nagle jedna mu przestała odpowiadać i jest jedno zdenerwowanie jak chce to do niej przystawić.
No muszę coś.pokombiniwac. chyba początek zacznę odciagac i wylewać. A resztę jak odciagne to mu podam i zobaczę czy się bardziej najada.
Teraz zauważyłam że mam jeden szew przy wejściu do pochwy, więc bardzo możliwe że to mnie tak swędzi. I to też mnie nie swędzi ciągle, tylko co jakiś czas. A chyba orzy infekcji to by mnie swedzialo ciągle.
U nas też tak jest. Jedna pierś ma więcej mleka i głównie nią się najadą choć zdążą się, że po tej gdzie mniej mleka też potrafi przespać 2-2,5hJa też mam problem z jedną piersia. Z prawej się naje i pójdzie spać, od wczoraj tak się unormowało. a druga to tylko taka na chwilkę , na dojedzenie albo do przytulenia się, chwilę possać. Ale też ciężko jej złapać bo pierś jest miękka, mniejsza i sutek nie wyciągnięty. Wylewaj początek ale nie odciągają reszty tylko daj mu z piersi. Żeby się uczył ładnie wyjesc cslosc.
Ja też mam w tym miejscu jeden szew. Ale to czuć , że swędzi jak gojąca się rana
Kiedyś mialam infekcje i swedzialo niemiłosiernie. Nie dało się wytrzymać. To całkiem inne uczucie, więc wiem jak odróżnić. Smaruj sobie może czymś żeby ulżyć
Ignoruj takie pytania po prostu miej to w d...e. Nie rozumiem co kogo obchodzi czy mama kp. Każda z nas chce dać swojemu dziecku to co najlepsze ale nie zawsze wychodzi to co mamy głodzić dziecko na piersi? No bez sensu. Glowa do góry, rób tak jak ci wygodnie a reszta niech się wali.Ja tez mam problem z karmieniem, mam mało pokarmu, mała trochę podoi ale i tak zje praktycznie cała butelke. Raz złapie cycka a czasami powscieka sie i nie chce. Próbuje laktatorem ale mało co sie ściągnie. Chyba przejdę na butle. Tylko szczerze dobijają mnie pytania z każdej strony czy karmie piersią i żeby próbować. Kurczę dobijające to jest, chce ja karmić, próbuje ale nie wychodzi ja i ona sie męczymy. Trudno będzie na butelce nie ona jedyna.. ale od tych tekstów mi sie ulewa i jeszcze bardziej wściekła jestem :/
Jajku jaka słodka i ta sukienusia