Jaka pamięć ! To mnie zaskoczylas.Przy becie 1000 dopiero widać pęcherzyk więc za dużo nie zobaczy, ale Malina i tak mówiła, że idzie we wtorek [emoji4]
Anuz będzie widac na przekór hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka pamięć ! To mnie zaskoczylas.Przy becie 1000 dopiero widać pęcherzyk więc za dużo nie zobaczy, ale Malina i tak mówiła, że idzie we wtorek [emoji4]
Coś mi umknęło.Przy becie 1000 dopiero widać pęcherzyk więc za dużo nie zobaczy, ale Malina i tak mówiła, że idzie we wtorek [emoji4]
Tego ci kochana życzę z całego serduszka żebyś już coś zobaczyła [emoji4][emoji4][emoji4]Jaka pamięć ! To mnie zaskoczylas.
Anuz będzie widac na przekór hehe
A to super, że już we wtorek idziesz do gina.Idę we wtorek. Moj gienek prywatnie ma tylko wtorki i czwartki a od srody idzie na urlop az do 10 wrzesnia więc ide w sumie juz za 1dzien.jutro o 8.30 jade juz na chate do bratowej bo tam bede pilnować jej dzieci.. Wieksze mieszkanie i dzieciaki w swoich pokojach lepiej spia a my z jula klimatyzujemy sie wszędzie. Oby jej w szpitalu pomogli i wrocila do domu w piatek.
Lekko zmuszona jesstem isc wcześniej jak nie chce zapierdzielac fizycznie u mnie w robocie i jak wspominałam bratowa jutro idzie do szpitala.. Musze zostac tydzień z jej dziecmi.A to super, że już we wtorek idziesz do gina.Wysyłaj nam tutaj ciążowe fluidki.
![]()
Chcesz to ci wysle moje. Podaj na priv adres. Tam u bratowej blisko mam pocztęJa tak się zastanawiam czy mojego jutro nie wysłać do apteki po test...
Może Twoje testy przyniosą mi szczęście.Chcesz to ci wysle moje. Podaj na priv adres. Tam u bratowej blisko mam pocztę