Lustysia
Fanka BB :)
U mnie tylko siły witalne wróciłyJak tam dziewczyny w dwupaku? Coś te nasze dzieciaczki ospałe i nie chcą wychodzić [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tylko siły witalne wróciłyJak tam dziewczyny w dwupaku? Coś te nasze dzieciaczki ospałe i nie chcą wychodzić [emoji23]
A swoje jak byś podawala skoro chcesz odciagac ? Ja bym tak podawala na zmianę gdyby uparciuch nie szedł na wygodę i nie porzucal cyckaW tym samym dniu urodzone i podobne charakterki maja
Postanowilam miedzy karmieniami odciagac ,a w chwilach kryzysowych podac mm :/ innej opcji nie widze :/
Czyli nie jestem jedynaMi samo z siebie , dzisiaj jak leciało a miałam podwinietą bluzkę to tak trysnęło że poleciało na męża , metr dalej![]()
No z cycka.. przerwa ,wtedy odciagam.. podaje odciagniete,w tym czasie troche w cycach sie zbierze i tak w kolko.. :/ a w chwilach kryzysowych to mm :/A swoje jak byś podawala skoro chcesz odciagac ? Ja bym tak podawala na zmianę gdyby uparciuch nie szedł na wygodę i nie porzucal cycka![]()
Mój jak wsunie obie piersi to często ulewa. Po jednej nic się nie dzieje. Ale zazwyczaj domaga się od razu drugiej i jeszcze trochę poje. Zależy ile zje z tej drugiej. Jak sporo to uleje na bank. A nieraz tylko troszkę podurda to wtedy jest ok.Dziewczyny czy Wasze maluchy też po jedzeniu zaraz ulewaja? Nie zdążę jej podnieść do odbicia i już jest ulane.
Za dużo je?
Oczywiście chodzi o cyca. Nie butle. Jak dam jej w butli 50-60 ml to nie ulewa. A z cyca nie wiem ile zjada ale ulewa
To może miała takie chwilowe "nie wiem sama co chce" .. nie martw się :* raz jest lepiej raz gorzej , sama zauważyłam po swojej , że raz zjada grzecznie i śpi jak aniołek a zaraz cuduje i nie wiadomo o co jej chodzi, cycek je i nagle darcie, bujanie , kołysanie nic nie daje, polezy i znowu krzyk. Chyba sobie muszą "pogadać" te nasze dzieciaki widocznie.![]()
Właśnie przy przebieraniu zauważyłam, że nam odpadł☺ 12 dobaMojej odpadl w ub tyga Misia ma 3 tyg :*
Ile jedzą Wasze dzieci? Mój ma 10 dni i zjada gdzieś około 30 ml co 2-3 godziny. Zastanawiam się czy to nie za Mało, bo wszędzie piszą że dziecko powinno zjadać 70 ml na raz. Położna która u nas była też tak Mówiła. Ale nie chce mu tyle wpychac bo tak mu się wtedy ulewa że aż chlusta![]()
tak i jest to normalne.Dziewczyny Waszym maluchom też się tak łuszczy skóra? Na czole , między oczkami, na powiekach, na brzuchu i w nadgarstkach i wokół kostek. Nie pamiętam, czy córka też tak miała..