Wie że mi się okres spóźnia i udawał że jest w szoku ale z usmiechem i mnie przekonuje że w tym miesiącu to nie możliweNo to masz z górki. Ja mam w domu 15mies bliźniaki [emoji6]. A małżonek już wie jaka reakcja?
Zobaczymy jutro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wie że mi się okres spóźnia i udawał że jest w szoku ale z usmiechem i mnie przekonuje że w tym miesiącu to nie możliweNo to masz z górki. Ja mam w domu 15mies bliźniaki [emoji6]. A małżonek już wie jaka reakcja?
Ja lecialam w 10 tyg. Lekarka pod której byłam wtedy opieka mówiła że po 10 już mogę, bo do 10 najważniejsze organy się kształtują i wtedy lepiej nie latać i żeby przed zrobić ust dla pewnościja tak miałam i czasami mam dalej.... Staram się nie panikowac, pierwsza wizytę mam w czwartek to i wszystkim powiem i zobaczymy może też da tabletki. Mam pytanie z innej beczki : 17 września mam wykupiony wycieczkę na Rodos. Będzie to wtedy 10-11 tydzień... Myślicie że bez problemu będę mogła lecieć? Leciała któraś z was w 1 trymestrze samolotem albo ktoś z waszych znajomych?
Ja dowiedziałam się o ciąży tydzień przed wylotem na wakacje szybko lekarz bo leczę się na nadciśnienie tętnicze, ginekolog, okazało się że to 5 tydzień i nie było żadnych przeciwwskazań do lotu. Ale nie poleciałbym gdybym nie miała zgody lekarzaja tak miałam i czasami mam dalej.... Staram się nie panikowac, pierwsza wizytę mam w czwartek to i wszystkim powiem i zobaczymy może też da tabletki. Mam pytanie z innej beczki : 17 września mam wykupiony wycieczkę na Rodos. Będzie to wtedy 10-11 tydzień... Myślicie że bez problemu będę mogła lecieć? Leciała któraś z was w 1 trymestrze samolotem albo ktoś z waszych znajomych?
U mnie od 6 a teraz początek 9 i coraz rzadziej się pojawiają. [emoji4]Dziewczyny a macie już mdłości ?Od którego tygodnia się u Was pojawiły?
No i dopiero dzisiaj pierwsza wizyta. Więc nie ma czego zazdrościć. [emoji6]Joanna ale ty juz jestes „daleko” zazdroszcze [emoji4]
Trzymam kciuki i dawaj znac od razu po [emoji3]No i dopiero dzisiaj pierwsza wizyta. Więc nie ma czego zazdrościć. [emoji6]