Śliczna [emoji173]️A zmieniając temat to przyszła mi ostatnio opaska do włosów na ślub.Zobacz załącznik 889967
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Śliczna [emoji173]️A zmieniając temat to przyszła mi ostatnio opaska do włosów na ślub.Zobacz załącznik 889967
ŚlicznaA zmieniając temat to przyszła mi ostatnio opaska do włosów na ślub.Zobacz załącznik 889967
Śliczna [emoji173]️
Dziękuję!Śliczna![]()
Ja miałam taki malutki na cywilnyDziękuję!Zostało czekać na obrączki, jeszcze tylko muszę znaleźć fajną kwiaciarnie, która zrobi mi malutki bukiecik i butonierkę przyszłemu mężowi.
A no i zamówiłam też ozdobę na auto.
![]()
Też właśnie chcę taki malutki, w stylu greenery.Ja miałam taki malutki na cywilnyZobacz załącznik 889968
A zmieniając temat to przyszła mi ostatnio opaska do włosów na ślub.Zobacz załącznik 889967
Pokaż zdjęcieDziewczyny jaka ja jestem w gorącej wodzie kompana dziś 19dc już test zrobiłam cień jakby chciało się coś robić do @ jeszcze 10 dni,nie potrzebie kupiłam sporo testów z allegro z czuł 10