idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
jej az sie denerwuje 

boje sie tylko ,że znowu ujrze tylko I kreskę :-
-
-(

boje sie tylko ,że znowu ujrze tylko I kreskę :-
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkie jesteśmy z Tobą i czekamy na dobre wieści:-):-):-)jej az sie denerwuje
boje sie tylko ,że znowu ujrze tylko I kreskę :--
-(
nie ma problemu wiesz przeciez,ze zawsze mozna liczyc na nas,,takze rybko nie denerwuj sie i spokojnejnocki,,bo cuzje ze bedziesz cala noc czekala na ranek,,hehe....dziekuje wam dziewczyki za trzymanie kciuków i za to ,że jesteście ze mną![]()
ach ci ludzie,,kurcze a ty gdzie pracujesz,,masz stycznosc z duza grupa ludzi,,czy tylko w biurze czy cos takiego...
bo ja jakbym miala to w szkole,,uuu ja bym musiala na zwolnieniu siedizec,hehe
Witaj fifi :-):-):-) Cieszę się, że do nas zawitałaśCzesc Dziewczynki. Dawmo mnie nie bylo, bo jakos nie mialal weny tworczej do pisania, ale co jakis czas podczytywalam o czym piszecie. Przeprawsza, ze nie odniose sie dso kazdej z osobna
U mnie kolejny cykl staran, polowa cyklu, robie testy owu, a tu nic. Nie wiem co sie dzieje......
Buziacki lalunie:-):-)
Witaj fifi :-):-):-) Cieszę się, że do nas zawitałaś, bo coś długo Cię nie było:-(