Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trójki i piątki najgorsze. Ale przetrwacie! Mój syn mega boleśnie ząbkował. Koszmarnie wspominam tamten czas. Na szczęście to już za nami. Sił! :-)Gratuluję wizyt dziewczyny
@Megi86 jak zawsze jesteś niezawodna. Dziękuję za przybliżenie badań polowkowych
@Fanka Kadry u mnie też gorąco. Mdłości przez to nie odpuszczaja. Często mam tak, że bym coś zjadła, ale nie wiem co. Ratują mnie kanapki z pasztetem i pomidorem
Oprócz upałów córce przebija się kolejna trójka. Dzisiaj miałam pierwszy dzień po urlopie w pracy i ledwo żyłam po nieprzespanej nocy, bo Agatka co godzinę się budziła z krzykiem, a od 3-5 nie spaławykoncza nas te zęby... Na szczęście zostało już tylko 5 do wyjścia
![]()
DziękiTrójki i piątki najgorsze. Ale przetrwacie! Mój syn mega boleśnie ząbkował. Koszmarnie wspominam tamten czas. Na szczęście to już za nami. Sił! :-)
Ja stosowałam do 10tygodnia Neoparin , teraz przeszłam na Acard.Dziewczyny czy stosuje któraś z was zastrzyki z heparyny ?
Imienia jeszcze nie wybraliśmy ale mi podoba się Magdalena albo Marta a mąż upiera się przy Darii natomiast mi się w ogóle nie podoba@ilona2701 @dombro26 gratuluję wizyt!! Super wiadomości
Macie już typy imion?
Mnie dzisiaj dopadła bezsenność i jakiś taki niepokój , a na 6 musiałam wstać do pracy (z domu,bo z domu,ale jednak)więc się snuję jak cień.
U mnie dzisiaj 13t6d
Miłego dnia dziewczyny!
@ForgetMeeNot powodzenia na wizycie!