reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nas jest wszystko dobrze serduszko bije 7tydzien 1 dzień według okresu a według usg 7tydzien 3 dzień jest mały krwiaczek ale mam się nim nie martwić może się wchłonąć albo pęknąć i może być plamienie albo brudzenie aby się nie martwić a termin na 6 albo 8 kwietnia i założył już mi kartę ciąży i dał na badania muszę zrobić badania mocz morfologię glukozę i następna wizyta 19 września ;)
pięknie gratki :)

U nas jest wszystko dobrze serduszko bije 7tydzien 1 dzień według okresu a według usg 7tydzien 3 dzień jest mały krwiaczek ale mam się nim nie martwić może się wchłonąć albo pęknąć i może być plamienie albo brudzenie aby się nie martwić a termin na 6 albo 8 kwietnia i założył już mi kartę ciąży i dał na badania muszę zrobić badania mocz morfologię glukozę i następna wizyta 19 września ;)

No i super!
Takich historii nam trzeba! ;)
Reguły medyczne regułami a życie swoje. ;)

reklama
Annemarie jak udało się uzyskać aż tyle komórek ??!
Ja mam podobnę do Laury AMH i przy dwóch stymulacjach było max 5 komórek z czego zawsze 1 blastka.
Zawsze krotki protokol, co najmniej 3-6 miesiecy przerwy pomiedzy, stymulowalam sie Fostimonem zaczynajac z dawka 300 i schodzilam do 225 , przez okolo 12 dni.Z tym na szczescie nie bylo problemu, duzo mi to nie pomoglo bo komorki nie byly zbyt wysokich lotow, wszystkie sie dzielily do 3 dni( do blastek klinika nie czekala) rozmrazaly, niestety po transferze juz nic z tego nie bylo. U mnie dochodzi immunologia, wiek, zbyt pozno zrobione transfery... duzo sie skladalo na niepowodzenie. Teraz to wiem , wczesniej bez doswiadczenia i z pelnym zaufaniem do lekarza...to byl moj blad.

Do góry