Rób !No i super, że jest ok.Kochana, dostałam od Ciebie testy!
Robić teraz czy czekać do rana?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rób !No i super, że jest ok.Kochana, dostałam od Ciebie testy!
Robić teraz czy czekać do rana?
![]()
Pokazuj szybciutkoW sumie już znikła, może to był zaciek wysyłam zdjęcie.
Dziękuję wam bardzo kochane. Nie wiem jak odp na kilka wiadomości na raz. Szybko zaszłam jestem w szoku bo spisałam cykl na straty, wyluzowałam, nie wiedziałam, że owulacja była.Ale piekna beta [emoji173]️
Mi się wydaje, ze coś tu widać - trochę musiałam się przyjrzeć, ale najlepiej zrob z rana z pierwszego moczuNic nie widać. Zobacz załącznik 890325
No pewnie, że rano zrobię.Mi się wydaje, ze coś tu widać - trochę musiałam się przyjrzeć, ale najlepiej zrob z rana z pierwszego moczu![]()
Podobno to normalne na początku ciąży- ja tego nie przechodziłam, ale pamietam jak mnie gardło bolało i panikowała co robić.Dziękuję wam bardzo kochane. Nie wiem jak odp na kilka wiadomości na raz. Szybko zaszłam jestem w szoku bo spisałam cykl na straty, wyluzowałam, nie wiedziałam, że owulacja była.
Dziewczyny chyba mam jakieś niedobory. Tak sobie czytam bo mam ochotę na barszcz czerwony. Dziś mam jakiś katar i chyba gorączkę, czuje sie jak na grypę [emoji17]
Do tego tak mnie mdli strasznie. Co chwile mam migreny Zobacz załącznik 890326
Uff to dobrze. Na razie jestem zdezorientowana bo w sumie nie mam ochoty na nic [emoji23] Jedynie wiem, że nie toleruje już szynki i ogórków, tydzień temu robiłam sałatkę z ogórkami właśnie i smakuje smakuje i takie kurcze coś dziwne w smaku, sprawdzam datę wszystko się zgadza i nie wiedziałam o co chodzi [emoji23]Podobno to normalne na początku ciąży- ja tego nie przechodziłam, ale pamietam jak mnie gardło bolało i panikowała co robić.
Teraz tez podchodzę na spokojnie. Co ma być to będzie - oczywiście fajnie byłoby jakby się udało, tylko zeby wszystko było dobrze...
No pewnie, że rano zrobię.![]()
A w którym tygodniu jesteś?Juz po. Tak jak sie spodziewalam zarodka jeszcze nie ma ale jest pecherzyk ok 0.5mm prawidłowo umiejscowiony. Oczywiscie za szybko poszlam ale mowi ze nie jestem jedyna że wszystkie kobiety to robią każdej ciężko poczekać. Powiedzialam o bólach i mowil ze to moze byc ten naturalny bol jaki sie pojawia na poczatku ciąży w zwiazku ze zmianami jakie zachodza ale mowi do mnie z zapytaniem ze ciaza ma byc dmuchana chuchana? Ja mówię ze oczywiscie to odparl ze az mi sie oczy swieca taka jestem narwanadal mi luteinę dopochwowo w razie czego na te bole i gdyby pojawiły sie plamienia od razu na oddzial ale mam byc dobrej mysli nie przewiduje takich rzeczy i ze ciaza bedzie rozwijać sie prawidłowo. Zwolnienie do 20 wrzesnia