Jestem w 6t 1d a wizyte mam dopiero 7 września![]()
Bedziemy czekac z Toba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w 6t 1d a wizyte mam dopiero 7 września![]()
Mnie doszły właśnie wymioty. Oj ten I trymestr jest u mnie zawsze tragiczny.Od rana blee, a mialo byc juz lepiej![]()
Może lepiej niż za wcześnie iść.Jestem w 6t 1d a wizyte mam dopiero 7 września![]()
Współczuję! Ja się czuję trochę lepiej jeśli chodzi o mdłości, ale też nie zawsze. Mam nadzieję, że wymioty się nie pojawią.Mnie doszły właśnie wymioty. Oj ten I trymestr jest u mnie zawsze tragiczny.
Mąż pojechał z dziećmi na działkę, zbierze mi trochę witaminek. A ja muszę odgruzować chatę, bo od 3 dni nie ruszyłam palcem. A o ironio jak jest Mąż w domu to mam większy balagan. Jak jestem sama to bardziej zorganizowana.
RozumiemDo 15 jestem sama, potem mąż pomaga także najgorzej do tej 15 jest.
Ja mam jutro wizytę na 10.15Ja tez marze o dziewczynce [emoji7] [emoji7]
Dziewczyny która jutro wizytuje?
mnie niestety też coś złapało i mam kluchę w gardle i lekki katar. Mam w planach podejść dziś po jakiś syrop, bo herbatka z miodem już od 2 dni serwowana.Ja pierdzielę, żeby tak ciężko było kupić polski czosnek. I jestem bez czosnku, a kaszle coraz bardziej i to gardło...
Bedziemy czekac z Tobaja meczylam dziewczyny, bo tak mi sie czas dluzyl, ale doczekalam sie. Teraz odliczanie do nastepnej wizyty
![]()