reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2019

Witam Was serdecznie i gratuluję wszystkim kiwetniowym mamusiom.
Postanowiłam się do Was przyłączyć. Jestem po kilku bhcg
28dc-87,33
...
37dc-2955
Byłam u lekarza, ale kazał przyjść dopiero 31.08 na USG więc trzeba czekać.
Dziś jest 5t+4d. Cieszę się, bo sporo już przeszliśmy i mam nadzieję, że tym razem będzie już wszystko w porządku[emoji110][emoji110][emoji110]
Gratulacje...

reklama
Ja mam jutro wizytę na 10.15 :) i mocno liczę na serduszko <3

mnie niestety też coś złapało i mam kluchę w gardle i lekki katar. Mam w planach podejść dziś po jakiś syrop, bo herbatka z miodem już od 2 dni serwowana.
Ja również jutro man wizyte, co prawda bylam na tych usg w szpitalu, ale potrzebuje recepte na progesteron bo mi sie konczy, plus tak mysle ze ta wizyta mnie dopiero uspokoi. Na razie chodzę jak struta i mam problemy z bezsennoscia, tak to wszystko przezywam
28dc-87,33
...
37dc-2955
Dziś jest 5t+4d. Cieszę się, bo sporo już przeszliśmy i mam nadzieję, że tym razem będzie już wszystko w porządku[emoji110][emoji110][emoji110]
Czesc:) co tam za zawirowania mialas ze tyle przeszliscie?
Ja jestem po badaniu chyba będzie dobrze lekarz mówi że dobrze tam wszystko wygląda rośnie.
Super [emoji7] [emoji7] ktory tc? Co juz było widac na usg?

Chyba poproszę jutro doktorka zeby nie wlaczal dopplera, tak na wszelki wypadek...

28dc-87,33
...
37dc-2955
Dziś jest 5t+4d. Cieszę się, bo sporo już przeszliśmy i mam nadzieję, że tym razem będzie już wszystko w porządku✊✊✊
Witaj, gratulacje i kciuki zaciśnięte.

@delicious wiem, że są też inne kolory, ale niestety przeważa róż, którego nie cierpię. Skarpetki dla Miśki kupowałam w dziale chłopięcym, mieli takie ładne zieloniutkie i żólte :p Najgorzej właśnie ze skarpetami :D

Ja teraz martwie sie mieszkaniem. Wynajmuje takie srednie warunki ze wzgledu na brak wyboru. Stare drewniane meble, wykladziny przeraza mnie to wszystko i teraz jak mam to sprzatac obrzydza. Kazdego dnia szukam nowych ofert ktorych brak, albo sa z cenami jak w warszawie. Ehhhhhhhhhh
O! Z Warszawy jesteś? My mamy kredyt, w ogóle wynajem się nie opłaca.

Ja mam jutro wizytę na 10.15 :) i mocno liczę na serduszko <3

mnie niestety też coś złapało i mam kluchę w gardle i lekki katar. Mam w planach podejść dziś po jakiś syrop, bo herbatka z miodem już od 2 dni serwowana.
Czosnek, czosnek, ale polski. Naturalny antybiotyk. I dużo wit c.

28dc-87,33
...
37dc-2955
Dziś jest 5t+4d. Cieszę się, bo sporo już przeszliśmy i mam nadzieję, że tym razem będzie już wszystko w porządku✊✊✊
Grtatuluję! I nudnej ciąży ;)

@delicious wiem, że są też inne kolory, ale niestety przeważa róż, którego nie cierpię. Skarpetki dla Miśki kupowałam w dziale chłopięcym, mieli takie ładne zieloniutkie i żólte :p Najgorzej właśnie ze skarpetami :D

Nie jestem z warszawy. Zeby jeszcze te kredyty tak latwo rozdawali...

U mnie jest dużo młodsza ciąża bo z monitoringu wyszło że owulacja miażdży 24 a 26 dniem cuklu i tylko w te dwa dni dzialalismy a dzisiaj jest 48 dzień cyklu czyli 23dni od owulacji. Taki pulsujacy punkcik wczoraj go nie było.

reklama
@delicious wiem, że są też inne kolory, ale niestety przeważa róż, którego nie cierpię. Skarpetki dla Miśki kupowałam w dziale chłopięcym, mieli takie ładne zieloniutkie i żólte [emoji14] Najgorzej właśnie ze skarpetami :D

W lidlu często są piękne i ubranka, i skarpetki unisexy dla maluszkow :) moja córka nie tylko w różowym śmiga. Duzo w szarym, czarnym, bezowym, ale i pudrowy róż lubie. Taki brudny :)

Do góry