A co za badania?Lekarz zlecil mi badania poszlam do rodzinnego tylko jedno jest na nfz reszta platna ,to pewnie z 250zl zabule
Ja już te koszta brzydko mówiąc „zlałam”. Nie liczę już bo miesięcznie czasem i 1000zl wyszło. Trudno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co za badania?Lekarz zlecil mi badania poszlam do rodzinnego tylko jedno jest na nfz reszta platna ,to pewnie z 250zl zabule
ApttA co za badania?
Ja już te koszta brzydko mówiąc „zlałam”. Nie liczę już bo miesięcznie czasem i 1000zl wyszło. Trudno.
Przeliczylam sie 250 to za malo moze w 350 sie zmieszcze nie liczę dojazduJa mam niby nfz, a same dojazdy wyszły mi już ponad 200 :/
Co mogę to robię na refundację, tzn recepty i badania na NFZ. Niektórych niestety nie refundują.Masakra @kampina ile to prywatnie kosztuje. A potem mleczko, pieluszki, szczepienia, kosmetyki... To dopiero strzeli po kieszeni.![]()
Vdrl chyba rodzinny wypisze skierowanieAptt
Alloprzeciwciala
Anty hcv
Anty hiv
Vdrl
Toxo igG
Toxo ig Ml
Zobaczylam cennik jedno toxo 100 zl drugie 50 a gdzie reszta pamietam,ze za hcv i hiv w tamtym roku płacilam 120zl, osiwieje 250 to za malo
Bylam i mówił,ze tylko aptt jest na nfzVdrl chyba rodzinny wypisze skierowanie
Ja bylam u lekarza i powiedzial,ze nie sa więc nie rozumiem w koncu@Adeline89 gin na nfz powinien ci te badania za free zrobic, bo sa refundowane w ciazy