Papillonek1980
Fanka BB :)
Ja mam to wszystko na nfz, tokso, różyczkę, hiv, wenery, ale to trzeba starą być.Co mogę to robię na refundację, tzn recepty i badania na NFZ. Niektórych niestety nie refundują.
Wiem, niesprawiedliwe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam to wszystko na nfz, tokso, różyczkę, hiv, wenery, ale to trzeba starą być.Co mogę to robię na refundację, tzn recepty i badania na NFZ. Niektórych niestety nie refundują.
A po zlej historii nie powinno tez sie nalezec? To chore,ze kobieta w ciąży musi tyle kasy wydawacJa mam to wszystko na nfz, tokso, różyczkę, hiv, wenery, ale to trzeba starą być. [emoji14]
Wiem, niesprawiedliwe.![]()
To pin.. a mam skierowanie od mojego gina,ale bym musiala jechać specjalnie 40km i chyba tak zrobię lepiej niech maz wezmie wolne i nie zarobi a badania na nfz i wejdzie w to samo,jelsi to skierowanie naprawde sie liczy,zadzwonię i sie spytam jutroTo znaczy, ze cie oklamal, bo na stronie nfz sa refundowane
Moja gin nie ma kontraktu z NFZ ale daje mi zaświadczenia jakie leki mam przyjmować (np heparyna bez refundacji to koszt 400zl miesięcznie, a tak chyba 100zl płace), rodzinny wypisuje na tej podstawie skierowania na badania i recepty ale musi mieć „podkładkę” od ginekologaTo znaczy, ze cie oklamal, bo na stronie nfz sa refundowane
Ja bylam u rodzinnego i powiedziala,ze nie ma na nfz klamczuchaMoja gin nie ma kontraktu z NFZ ale daje mi zaświadczenia jakie leki mam przyjmować (np heparyna bez refundacji to koszt 400zl miesięcznie, a tak chyba 100zl płace), rodzinny wypisuje na tej podstawie skierowania na badania i recepty ale musi mieć „podkładkę” od ginekologa
Może to niestety chodzi o ten wypis od swojego ginekologaJa bylam u rodzinnego i powiedziala,ze nie ma na nfz klamczucha