Papillonek1980
Fanka BB :)
Ja mam to wszystko na nfz, tokso, różyczkę, hiv, wenery, ale to trzeba starą być.Co mogę to robię na refundację, tzn recepty i badania na NFZ. Niektórych niestety nie refundują.
Wiem, niesprawiedliwe.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam to wszystko na nfz, tokso, różyczkę, hiv, wenery, ale to trzeba starą być.Co mogę to robię na refundację, tzn recepty i badania na NFZ. Niektórych niestety nie refundują.
A po zlej historii nie powinno tez sie nalezec? To chore,ze kobieta w ciąży musi tyle kasy wydawacJa mam to wszystko na nfz, tokso, różyczkę, hiv, wenery, ale to trzeba starą być. [emoji14]
Wiem, niesprawiedliwe.![]()
To pin.. a mam skierowanie od mojego gina,ale bym musiala jechać specjalnie 40km i chyba tak zrobię lepiej niech maz wezmie wolne i nie zarobi a badania na nfz i wejdzie w to samo,jelsi to skierowanie naprawde sie liczy,zadzwonię i sie spytam jutroTo znaczy, ze cie oklamal, bo na stronie nfz sa refundowane
Moja gin nie ma kontraktu z NFZ ale daje mi zaświadczenia jakie leki mam przyjmować (np heparyna bez refundacji to koszt 400zl miesięcznie, a tak chyba 100zl płace), rodzinny wypisuje na tej podstawie skierowania na badania i recepty ale musi mieć „podkładkę” od ginekologaTo znaczy, ze cie oklamal, bo na stronie nfz sa refundowane
Ja bylam u rodzinnego i powiedziala,ze nie ma na nfz klamczuchaMoja gin nie ma kontraktu z NFZ ale daje mi zaświadczenia jakie leki mam przyjmować (np heparyna bez refundacji to koszt 400zl miesięcznie, a tak chyba 100zl płace), rodzinny wypisuje na tej podstawie skierowania na badania i recepty ale musi mieć „podkładkę” od ginekologa
Może to niestety chodzi o ten wypis od swojego ginekologaJa bylam u rodzinnego i powiedziala,ze nie ma na nfz klamczucha