reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Powiem Wam ze ja wogole nie mam ochoty na słodkie! Zero! Przed ciąża nie było dnia żebym nie zjadła czego słodkiego a teraz nawet na loda nie mam ochoty! Śmieje się ze bobo od środka dostarcza mi tyle słodyczy ze już jesc nie muszę:-) :):)

reklama
No to widzisz ty masz 2 w brzuchu a ja jedno i u mnie stuknelo 77 [emoji32][emoji32][emoji32] ale co zronic 20mg encortonu przez 5 miesiecy zrobily swoje a juz przy ciazy to puchlam w oczach. Bedziemy gubic po porodze ;)
Ten encorton to tylko dupe rozwala... ja teraz jestem w 26tc 6 kg na plusie...Ale pierwsze 3 kg było podczas encortonu i jak tylko odstawiłam to tyje według norm i wyglądam jak człowiek pomimo dużej wagi...bo nie zdarzylam schudnąć po tych stymulacjach, ale to nic...najawzniejsze aby dzieci zdrowe były, a schudniemy po ciąży, po każdej nieprzespanej nocce będą kg leciały w dół :p

Mowisz chyba nie mysle ze pora badan zrobila swoje bo badania byly o 8 wiec kto tu wymaga zeby dziecko sie ruszalo w srodku nocy [emoji28][emoji28] a 2 batonow nie zjadlam od razu bo juz po jednym bylo mi niedobrze . Na polowkowe beda zelki zamiast batona :)
Bier ogórki kiszone i kefir. Bulgotania w żołądku obudzą małego spiocha;).

Dawajcie te kilogramy, ja przejme byle kropek robil sie tlusty a ja razem z nim ;) Dzis na lunch zjadlam 3 buly I zagryzam prince polo haha. Nie wiem co mnie dzis naszlo tak, chyab stres!!! A teraz mam w brzuchu food baby :-D
Kochana u ciebie tez niedlugo bedzie przybywac ;)
A tym jak sie tego pozbyc bedzuemy sie martwic po porodzie

Ten encorton to tylko dupe rozwala... ja teraz jestem w 26tc 6 kg na plusie...Ale pierwsze 3 kg było podczas encortonu i jak tylko odstawiłam to tyje według norm i wyglądam jak człowiek pomimo dużej wagi...bo nie zdarzylam schudnąć po tych stymulacjach, ale to nic...najawzniejsze aby dzieci zdrowe były, a schudniemy po ciąży, po każdej nieprzespanej nocce będą kg leciały w dół :p
Oj ze mnie to śpioch ale już się nie moge doczekac nocnego wstawania do maluszka❤️❤️❤️

Hej dziewczyny staram się was czytać na bieżąco ale to graniczy z cudem:D ze względu na dzieci brata czytam raz dziennie albo co drugi dzień.

Wszystkim mocno gratuluję pięknych bet i widoków za pozostałe mocno trzymam kciuki ✊✊✊✊

Mam do Was pytanie w sprawie intralipidu? Pierwszy mam wziąć na 2 tygodnie przed transferem tylko nie wiem kiedy to przypadnie. 12 dc mam mieć kontrolę. Jeszcze mam pytanko kiedy wdrożą mi progesteron jak będę miała podane dwie blastki z 5 i 6 dnia i wtedy jak oszacować termin transferu. Jutro powinnam dostać @ i zaczynam się denerwować jak się spóźni bo wszystko się przesunie. A do tego od wczoraj źle się czuję.

reklama
Do góry