reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

No i umnie jedna kreseczka :-( ale nie poddajemy się :-):-).
Bedziemy walczyć :tak::tak::tak:.
Zdziwiona jestem tempką bo z 37,1 skoczyła na 37,4
@ nie ma :-):-):-) a zawsze miałam 28 dniowy cykl ;-)
Umieram dzisiaj na glowę :baffled::baffled::baffled:. cos jest z tym cisnieniem :-(

reklama
Umieram dzisiaj na glowę :baffled::baffled::baffled:. cos jest z tym cisnieniem :-(
Hmmm... niby jedna kreseczka, ale temperaturka mogłaby wskazywać, że jest inaczej:tak: Ja nadal trzymam kciuki za fasolkę, bo coś mi mówi, że możesz nas jeszcze zaskoczyć w tym cyklu;-):-)

ooo jedna,,szkoda,,ale dopoki nie ma @ to jest szansa pamietaj o tym...powodoznka...

Hmmm... niby jedna kreseczka, ale temperaturka mogłaby wskazywać, że jest inaczej:tak: Ja nadal trzymam kciuki za fasolkę, bo coś mi mówi, że możesz nas jeszcze zaskoczyć w tym cyklu;-):-)
no włąsnie ja tez trzymam kciukasy abrdzo mocno,,,tylko ty zostałaś jedna,,bo reszta przeszła na anastepny miesiąc...

ja ci pokibicuje
ILONKA<<ILONKA ILONKA ILONKAAA

Wyglada na to,ze jakoś w tym miesiącu żadna z nas nie moze zafasolkowac,,coz a pech...
Ale następnym razem nam sie uda,,cyzli czerwcówkami nie będizemy,,,a szkoda....może lipcóweczki...;-)

nom ja juz sobie policzyałam anstepne dni płodne,,a moj m wtedy przyjedzie jak mi sie skończa,,ale może sie uda,,,kurcze moze w końcu,,,hehe..ale to dopiero za 3 tygodnie...

Może masz jakiś wyprobowany sposob zeby przetrwac czekanie na te dwie kreseczki?? To zabawne, jak ktos bardzo chce to zazwyczaj dlugo musi czekac na to zeby byc w ciazy a niektore dziewczyny pierwszy sex i to zazwyczaj po imprezie i maja swoja fasolke (niesty zazwyczaj ta fasolka jest niechciana). Chce sobie jakos z tym poradzic. Bardzo pragne dziecka, wiem ze to nie jest tak hop siup. Dop we wrzesniu odlozylam tabletki a testy ciazowe to juz chyba 3 robilam nie wiem po co. Mam pytanko czy po odstawieniu tabletek ozliwe jest przez pierwszy@ tylko plamienie??

Może masz jakiś wyprobowany sposob zeby przetrwac czekanie na te dwie kreseczki?? To zabawne, jak ktos bardzo chce to zazwyczaj dlugo musi czekac na to zeby byc w ciazy a niektore dziewczyny pierwszy sex i to zazwyczaj po imprezie i maja swoja fasolke (niesty zazwyczaj ta fasolka jest niechciana). Chce sobie jakos z tym poradzic. Bardzo pragne dziecka, wiem ze to nie jest tak hop siup. Dop we wrzesniu odlozylam tabletki a testy ciazowe to juz chyba 3 robilam nie wiem po co. Mam pytanko czy po odstawieniu tabletek ozliwe jest przez pierwszy@ tylko plamienie??
Nie ma zadnego sposobu. Poprostu musisz sie uzbroic w cierpliwosc:-)
Po odstawieniu tabletek wszytsko jest mozliwe. Cykle sie rozregulowuje i szaleja hormony, wiec mozesz nawet nie miec @

Ewciu, Moreme nawet sie nie przejelam ta jedna kreseczką :-D:-D:-D.
jak cos przejde z wami na listopad ;-);-);-)
no z chęcią cie przywitamy,,super,ze tak podchodzisz....na pewno żal,ale głowa do góry i dalej satranka...

Widzę że starania całą parą dziewczyny. Super i tak trzymajcie. Życzę wam oby w końcu się wam wszystkim udało.
hellołka nisamowita kope lat.....buziaki...no a jak musza być staranka,,,hehe

reklama
Nie ma zadnego sposobu. Poprostu musisz sie uzbroic w cierpliwosc:-)
Po odstawieniu tabletek wszytsko jest mozliwe. Cykle sie rozregulowuje i szaleja hormony, wiec mozesz nawet nie miec @

Eh, zeby to bylo takie latwe. Czytalam juz wiele stron o planowaniu dzieci i przyznam ze niektore mnie zasmucaly a niektore bawily. Nie wiem czy naprawde powinnam czekac 3-6 miesiecy po odstawinieu tabletek zeby zafczac starania o maluszka??

Na jednej stronie bylo napisane ze kobieta powinna rok przed staraniem sie odziecko traktowc sie tak jakby juz byla w ciazy tzn. przez rok zadnych alkoholowym napojow, zadnych papierosow(to i tak mnie nie dotyczy bo wogole nie pale), trzeba sie oszczedzac, brac witamin ki dla kobiet w ciazy. Troszke mis ei to wydaje bez sensu. teraz postanowilam ze bede trzyma sie tylko tej stronki bo tu sa porady kobiet ktore maja te same obawy i problemy a nie ksiazkowe cyctaty panow doktorow.( niektorzy to nawet wlasnych dzieci a chca doradzac):no:

Do góry