1
174974
Gość
Tak idę jeszcze raz jutro, przed lekarzem od razu pójdę.@Migdalove a pójdziesz jutro na betę? Ja bym sprawdziła przyrost po 24h i zaś po kolejnym dniu. Może jednak nie wszystko stracone.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak idę jeszcze raz jutro, przed lekarzem od razu pójdę.@Migdalove a pójdziesz jutro na betę? Ja bym sprawdziła przyrost po 24h i zaś po kolejnym dniu. Może jednak nie wszystko stracone.
Może nie przyjdzie u ciebie chociaż ...Ja czekam do środy ..Ja też Wit. D sobie dorzuciłam do supli.
U mnie ból jak na @ i ciężkie piersi przez cały czas. No już bym chciała by ta @ przyszła.
Tak!Dziewczyny czy to wkoncu to?? Ostatni test owulacyjny i chyba dał mi nadzieję na owulacji w 19 dc.
Kochana zrob sobie badania... to ważne, bo widocznie jest coś na rzeczyWiem, spodziewam się, że to ciąża biochemiczna...![]()
Migdalove ja nadal 3mam kciuki za fasolkę i za rosnącą betę ;**
Malinka przepiękne kreseczki [emoji8][emoji7][emoji7]
Dwa dni was nadrabiałam ,[emoji23]
Może kup sobie ten Prenatal tam również masz witaminę D [emoji4]Wiesz, cały czas jestem na lekach w końcu się uda. Jeszcze sobie kupię witaminę D, wcześniej lekarz kazał suplementować ale zima się skończyła i jakoś tak człowiek przestał a czytałam, że to też ma wpływ na starania.
Ja od owu mam bóle podbrzusza, parę dni spokój i co chwilę coś, ciążę wykluczam więc ta wstrętna @ się zbiera jak by chciała a nie mogła chociaż ma jeszcze czas bo dziś dopiero 24 dcJa też Wit. D sobie dorzuciłam do supli.
U mnie ból jak na @ i ciężkie piersi przez cały czas. No już bym chciała by ta @ przyszła.
Femibion masz kochana od 13 tyg ciąży to lepiej wybierz coś dla staraczekA ja teraz tak szukam czytam i nie będę osobno kupowała wit D, kwasu foliowego itp tylko kupię sobie Femibion Natal 2, ma wszystko co potrzeba, co bym brała osobno. Po co tysiąc kapsułek jak można jedną.
Gratulacje