ForgetMeeNot
Fanka BB :)
oj tak... nawet nie wiesz jaka byłam zaskoczonaczyli odmiennosc potrafi byc owocna i zaskoczyc. ja tez sie nie spodziewalam i takie sytuacje uwielbiam najbardziej. Niespodziewajki :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
oj tak... nawet nie wiesz jaka byłam zaskoczonaczyli odmiennosc potrafi byc owocna i zaskoczyc. ja tez sie nie spodziewalam i takie sytuacje uwielbiam najbardziej. Niespodziewajki :*
Pamietam ten dzien kochana jakby to bylo wczorajoj tak... nawet nie wiesz jaka byłam zaskoczona![]()
ale takie niespodzianki to ja lubię
![]()
Dołączam do grona mam, ktore odrzuciłood mięsa. W pierwszym.trymestrze nie mogłam nawet patrzec na mieso, zapach mielonego powodował mdłości. Teraz pod koniec 2 trymestru niby juz moge mieso jesc, ale nadal nie mam az takiej ochoty, a mielone dalej ble [emoji14]Oj... ja też nie mogłam patrzeć na mięso w pierwszym trymestrze. Od czasu do czasu tylko. Do tej pory niewiele rzeczy mi smakuje, a jak sobie pomyślę o jajkach pod jakąkolwiek postacią to aż mnie telepie, gdzie przed ciążą jadłam jajka na śniadanie 3-4 razy w tygodniiu![]()
OlabościDobra dziewczyny ja w tej ciąży chyba zostanę wegetarianką [emoji23] Właśnie zjadłam mięsko i chyba polecę wymiotować bo aż mnie trzęsie [emoji24]
No [emoji17] Nawet keczup mi nie smakuje [emoji24] a ja keczup daje nawet do kalafiora[emoji23][emoji85]Olabości![]()