dżoasia
Fanka BB :)
Ale, że od dzisiaj?Plan jest.... gonapetyl i do dziela [emoji38] [emoji4] [emoji13]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ale, że od dzisiaj?Plan jest.... gonapetyl i do dziela [emoji38] [emoji4] [emoji13]
Tak juz od dziśAle, że od dzisiaj?Już? Łojej ale czad!
wreszcie jest czym oddychać, nawet Młoda bardziej aktywna w brzuszku :-)Oj tam nieznaneTak juz od dziś
Tak była celowana wizyta z doktorkiem [emoji14]
Ale idę długim protokołem więc wszystko jest dla mnie nieznane [emoji2]
Dziewczyny czy wy też tak strasznie stresowalyscie się podejściem do transferu po ostatniego mrożaczka... ?
Ja się tak strasznie boje że aż mnie paralizuje na samą myśl o tym że może się nie udaćstrasznie to przeżywam...
Tym bardziej że to będzie już mój 4 transfer i do tej pory beta nawet nie drgnęła ...Jak na bym chciała mieć pewność że teraz już się uda...
a najgorsze jest to że mimo iż ja kompletnie nie wierzę w takie rzeczy to moja siostra ostatnio mi wypaliła z tekstem że wróżka do której ona chodzi , przepowiedziała jej że nie będę mieć dzieci...
I teraz mnie to jeszcze bardziej męczy że to wszystko nie ma szans...
Mimo że walczę dopiero rok to mam już dość...
Nie mam siły na kolejne stymulacje...
Punkcję itp...
![]()
Dziękuję kochana ,ja nie potrzebnie dobieram sobie tak wszytsko do głowy a każdy kolejny nie udany transfer budzi we mnie jakieś konkluzje że może jednak to prawda...Przepraszam że to napiszę, ale masz naprawdę beznadziejną siostrę. Ja bym takiej wygarnęła od debilek, a potem ograniczała kontakty do minimum. Nawet jak sama wierzy w takie bzdury, to powinna je zachować dla siebie, a nie podcinać Ci skrzydła.
Nie wierz w to. Wróżka to nie lekarz z fachową wiedzą, tylko naciągaczka która zarabia na naiwniakach.
I wlasnie dlatego tak się cykam tego długiego żeby nie było gorzej ...Oj tam nieznaneBierzesz gonapetyl, czekasz na @ i potem jedziesz z normalną stymulacją jak przy krótkim
Czyli Ty miałaś krótki wcześniej? Czemu teraz długi? Masz jakieś wskazanie czy o prostu lekarz stwierdził, że spróbujecie innego? Ty z krótkiego miałaś piękny wynik jeśli chodzi o zarodki
Cześć,
@Agniecha1508 jak tam złote jajca? Trzymam kciuki za koszyk dorodnych jajek.
@Never give up powodzenia na wizycie. Mam nadzieję, że dottore wymyśli dla Ciebie plan owocujący piękną ciążą. :*
@redferrari pięknych widoków. Pochwal się po wizycie co u malucha słychać i może jakieś fotki też wrzuć? Niech ciotki oczy nacieszą.
Miłego dnia. :*
jest deszcz będą grzybyKochane, wy tak narzekacie na pogodę, a Ja jestem najszczęśliwsza na świecie!wreszcie jest czym oddychać, nawet Młoda bardziej aktywna w brzuszku :-)
Ja też jestem w siódmym niebie. [emoji16]Kochane, wy tak narzekacie na pogodę, a Ja jestem najszczęśliwsza na świecie!wreszcie jest czym oddychać, nawet Młoda bardziej aktywna w brzuszku :-)