paulina1994
Fanka BB :)
A robiłaś test ? Mi się zbiera od paru dni ale zebrać nie możeWłaśnie z M. skręciliśmy mamie komodę. Brzuch na @ boli, przy trójkąciku ciśnie... niech ta @ już będzie [emoji1307]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A robiłaś test ? Mi się zbiera od paru dni ale zebrać nie możeWłaśnie z M. skręciliśmy mamie komodę. Brzuch na @ boli, przy trójkąciku ciśnie... niech ta @ już będzie [emoji1307]
No to chyba wina pogody bo ja też padam na twarz [emoji26] oby będziemy trzymać kciuki ! [emoji4][emoji4][emoji4] Gdzie jedziecie w podróż poślubną? Ja niestety podróże musiałam odpuścić bo budowa się wtedy zaczynała :/Hej, dzisiaj okropnie boli mnie głowa, ciśnienie jakieś dziwne jest. Niedawno wróciłyśmy z mamą z zakupów. Śmiejemy się, że może w podróży poślubnej uda nam się trafić w dni płodne.![]()
Podróż to może za duże słowo, na pewno dzień po ślubie jedziemy na koncert i chyba do niedzieli zatrzymamy się w Gdyni. Potem w połowie września jak uda nam się kupić auto oczywiście planujemy pojechać narzeczonego strony, potem zahaczymy o Wrocław pozwiedzać troszkę. Marzy mi się jechać na spływ Dunajca ale to dosyć daleko i chyba zostawimy na następne lato.No to chyba wina pogody bo ja też padam na twarz [emoji26] oby będziemy trzymać kciuki ! [emoji4][emoji4][emoji4] Gdzie jedziecie w podróż poślubną? Ja niestety podróże musiałam odpuścić bo budowa się wtedy zaczynała :/
Ooo fajnie [emoji4] zawsze to zmiana klimatu [emoji4]Podróż to może za duże słowo, na pewno dzień po ślubie jedziemy na koncert i chyba do niedzieli zatrzymamy się w Gdyni. Potem w połowie września jak uda nam się kupić auto oczywiście planujemy pojechać narzeczonego strony, potem zahaczymy o Wrocław pozwiedzać troszkę. Marzy mi się jechać na spływ Dunajca ale to dosyć daleko i chyba zostawimy na następne lato.
I ja spalam.. Po 14 tesciowa swoim nalotem mnie obudzila. Nie wiedziałam co sie dzieje.Dziewczyny czy wy też macie dzisiaj taki dzień, że najchętniej położyły byście się spać ? Ja miałam dziś łazienki posprzątać i jakoś nie mam weny
Narzeczony wróci do domu to coś zaplanujemy, może od razu z Łódzkiego na 3 dni do Szczawnicy jeszcze we wrześniu zamiast do Wrocławia.Migdalove, fajna wyprawa Wam się szykuje.
Powiem Wam, że też jestem nieprzytomna dziś, normalnie oczy lecą, a byłam pół dnia na podyplomówce.
Słuchajcie, nie wiem co z moim okresem. Normalne krwawienie miałam tylko wczoraj i to też dużo mniej niż zwykle. Dziś już końcówka taka brązowa wręcz. Na podpasce od rana mała brązowa plamka i wygląda na to, że tak naprawdę 2 dzień i już po wszystkim. Zawsze mam @ 4 dni, a tu takie jaja. Przepraszam za dokładny opis, ale trochę się niepokoje. Dobrze że w środę mam wizytę
Moze taki cykl sie trafil ze mialas ciensze endo [emoji848]Migdalove, fajna wyprawa Wam się szykuje.
Powiem Wam, że też jestem nieprzytomna dziś, normalnie oczy lecą, a byłam pół dnia na podyplomówce.
Słuchajcie, nie wiem co z moim okresem. Normalne krwawienie miałam tylko wczoraj i to też dużo mniej niż zwykle. Dziś już końcówka taka brązowa wręcz. Na podpasce od rana mała brązowa plamka i wygląda na to, że tak naprawdę 2 dzień i już po wszystkim. Zawsze mam @ 4 dni, a tu takie jaja. Przepraszam za dokładny opis, ale trochę się niepokoje. Dobrze że w środę mam wizytę
Nie robiłam, bo moim zdaniem to nie będzie ciąża. Temp. mi codziennie leci w dół od pięciu dni, więc nic nie wyszło. Czekam na @, ale złośliwa małpa nie chce przyjść nawet chwilę wcześniej.A robiłaś test ? Mi się zbiera od paru dni ale zebrać nie może