Ann89
Fanka BB :)
Paulina a skąd jesteś? Mój kuzyn ze swoją żoną robili w Cieszynie i płacili tam ok 8tys za osobę podobno i bardzo sobie chwaląU mnie laserowa korekcja kosztuje około 3 tys na parę oczu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulina a skąd jesteś? Mój kuzyn ze swoją żoną robili w Cieszynie i płacili tam ok 8tys za osobę podobno i bardzo sobie chwaląU mnie laserowa korekcja kosztuje około 3 tys na parę oczu![]()
Kasiula u mnie druga ciąża tez byla pełną strachu i obaw po pierwszej straconej, tylko że ja pół roku wcześniej zanim zaszłam miałam CC i jak zaszłam w ta drugą szczęśliwą to byłam tak przewrażliwiona i wpatrzona w swój organizm że z każdym np minimalnym skurczem czy skokiem ciśnienia leciałam czy dzwonilam do lekarza i panikowalam. No ale warto było bo po 9mcach przytuliłam mojego synka [emoji4] ktory teraz ma 5lat i jest u babci i właśnie dzwoniła że mój syn a jej wnuczek przeklina jak Szwecji [emoji43] skąd, jak i gdzie to podlapal? [emoji33]Jej faktycznie różne masz te cykle nie unormowało się jeszcze...
.Martosia Mój ten ostatni też był taki punktualny ale to drugi po poronieniu. Przewiduje okres wt lub środa .
Ale wiecie co tak to bym chciała być już w ciąży a z drugiej strony jka rozmyślam to ten stach by nie poronić mnie przeraża ..
Wielkopolska Kalisz/Ostrów WlkpPaulina a skąd jesteś? Mój kuzyn ze swoją żoną robili w Cieszynie i płacili tam ok 8tys za osobę podobno i bardzo sobie chwalą
Haha my też wcześniej przerywany, nie ma to jak uczucie gdy się "napelniasz" [emoji23][emoji23][emoji23]Oj tak! Od kiedy my się staramy, to też zdecydowanie bardziej podoba mi się pełen seks. <3
A mi się coś zbiera ta @ i zebrać nie może :/ nie lubię na nią czekać :/BiednaWez tabletke i poloz sie. Ja takie mega bole mialam przed porodem a po juz malo kiedy zdaza sie bol w czasie @.
Mogę zapytać co było powodem straty pierwszej ciąży ?Kasiula u mnie druga ciąża tez byla pełną strachu i obaw po pierwszej straconej, tylko że ja pół roku wcześniej zanim zaszłam miałam CC i jak zaszłam w ta drugą szczęśliwą to byłam tak przewrażliwiona i wpatrzona w swój organizm że z każdym np minimalnym skurczem czy skokiem ciśnienia leciałam czy dzwonilam do lekarza i panikowalam. No ale warto było bo po 9mcach przytuliłam mojego synka [emoji4] ktory teraz ma 5lat i jest u babci i właśnie dzwoniła że mój syn a jej wnuczek przeklina jak Szwecji [emoji43] skąd, jak i gdzie to podlapal? [emoji33]
Odklejenie łożyska w 28tc [emoji17] a potem CC na Cito żeby mnie ratowaćMogę zapytać co było powodem straty pierwszej ciąży ?
Ja też jestem po jednej stracie i boje się bardzo kolejnej ciąży :/
OjejuOdklejenie łożyska w 28tc [emoji17] a potem CC na Cito żeby mnie ratować