• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja się zastanawiam co zalozyc na chrzest w październiku tak żebym mogła karmić piersią :) do kosciola wezmę awaryjnie butle żeby z cyckami nie świecić . Czy do kościoła sukienkę a w domu się przebrać w spódnice i koszule żeby podwinąć i bez problemu mała nakarmić .. nie mam pomysłu . Bo robimy w domu tylko dla najbliższych ok 12-15 osób będzie :) nie zapraszam moich ciotek wujków itp .. :P

W niedzielę jak było chlodno to założyłam jej ten biały kombinezon minky cienki jest taki materiał jak bluza :)mamy jeszcze taki dresowy i polarowy w paski bo filipku jak, ten rozowy będzie też na jesien , pewnie w tym tygodniu przyjdzie a na zimę ten beżowy będzie mieć też na dniach przyjdzie :) a teraz jak dzisiaj taka pogoda to tylko jej bluzę założę na spacer na body z długim rękawem :)Zobacz załącznik 892593 Zobacz załącznik 892594 Zobacz załącznik 892595 Zobacz załącznik 892597 Zobacz załącznik 892598
Aa to mam takich sporo :) myślałam , że o jeszcze jakieś inne chodzi :) jaka ona śliczna ❤️ też muszę się rozejrzeć za kompletem czapka+apaszka pod szyjkę bo już coraz zimniej się robi ..

reklama
Ja podaje ;)choc mala nie lubi zawsze kilka lyczkow wezmie
To moja uwielbia. Cała butle by wypiła. :) Nie patrzę na te nowe metody. Na początku byłam przeciwna ale doszłam do wniosku , że dziecko też potrzebuje przepłukać buzie. Np jak zwymiotuje lub uleje i ma taką serwatke w buzi to przecież nie przyjemnie jest i lepiej napić się wody niż znowu mleka :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry