Bajunia
Fanka BB :)
Ja w ciągu dnia za bardzo też nie czuję bo mały pochłania obie naraz do końca. W nocy zawsze któraś jest mniej wydurdana i wtedy jest twardsza.Ja nie czuje w czasie dnia która pierś pełniejsza [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w ciągu dnia za bardzo też nie czuję bo mały pochłania obie naraz do końca. W nocy zawsze któraś jest mniej wydurdana i wtedy jest twardsza.Ja nie czuje w czasie dnia która pierś pełniejsza [emoji16]
Rany to mnie nadal zalewa jak mały za długo śpi. Dzisiaj w nocy musiałam pierwszy raz spać w biustonoszu i z wkładkami bo tak to koszula do prania codziennie.Ja już w ogóle nie używam wkładek. Nie kapie mi mleko między karmieniami.
Ja to muszę spać w staniku... raz, że mleko się sączy..dwa, że piersi by mi się urwały gdybym chodziła bez[emoji23]Rany to mnie nadal zalewa jak mały za długo śpi. Dzisiaj w nocy musiałam pierwszy raz spać w biustonoszu i z wkładkami bo tak to koszula do prania codziennie.
Szczerze? Ja nic nie kupiłam, jak do tej pory[emoji4] chodzę w swoich starych ubraniach. Nie wiem czy będę coś kupować[emoji16]
I wszystkie można w aptece dostać ?No bo miałam płaskie sutki i mój maluch nie potrafił ich złapać...[emoji852] teraz karmię go bez nakładek. Ja mam fizia np. higieny i dlatego w nocy je wyparzałam. Potem kupiłam sobie jeszcze z lovi.
Ale od dziewczyn w szpitalu słyszałam, że z aventu są dobre[emoji5]
Ja jedne w aptece kupiłam, drugie w smyku.I wszystkie można w aptece dostać ?
A wyciągnęły się po używaniu ich ? Ciężej Ci było ułożyć dziecka do karmienia jak je stosowałas ?
A tak to spałaś bez stanika ?? Marzę o tym heh. Od porodu ciągle w biustonoszu , dzień i noc ,[emoji16]Rany to mnie nadal zalewa jak mały za długo śpi. Dzisiaj w nocy musiałam pierwszy raz spać w biustonoszu i z wkładkami bo tak to koszula do prania codziennie.
Mam nadzieję , że nam pomoga takie nakładki. Bo mala łapie, pije i puszcza i tak co chwilę. Denerwuje się i płacze. Łapie i puszcza.. i nie wiem czy ja źle przystawiam , czy jej nie wygodnie, czy js coś boli czy po prostu źle chwyta i ja to meczy :/Ja jedne w aptece kupiłam, drugie w smyku.
W ogóle się nic z nimi nie dzieje. Mały załapał mega szybko w szpitalu i potem było mi ciężko to do samej piersi przyzwyczaić[emoji85]bo niby tu musiał więcej się napracować, ale nakładkę ładnie złapał od razu.

Duże 68Na jaki rozmiar jest ten kombinezon na zimę?