reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

byłą tu kiedyś na innym forum jedna dziewczyna innych nie znam a i wkoło mnie dużo dzieciaczków... myślę, że większość tych chorych raczej obumiera przed badaniami i jak się już do nich dotrze to naprawdę trzeba pozwolić sobie na odrobinę uśmiechu ;)

Moje oba co poroniłam chyba była chore. No po czemu by się inaczej zatrZymały.... ciekawe co teraz mam w brzuchu. Ale mam dzisiaj dzień przemyśleń masakra....

reklama
Ja się nie znam w temacie, ale wczoraj w telewizji śniadaniowej u mojej mamy mówili, że muszą być wskazania, ze w Polsce nie można w szpitalu publicznym na życzenie, ale wiesz żyjemy w Polsce i jak będziesz chciała to czy to z zaleceń ginekologa, psychologa czy innego lekarza możesz z pewnością takie wskazanie uzyskać

Podobno koperta wystarczy...... jak ze wszystkim

Ja pierwsze skierowanie na laparo też dostałam od naproginki, choć sama je wydębiłam. Wcześniej zbywano mnie i nigdy papierka do ręki nie dostałam. Ale samo skierowanie to tylko 1 krok. Potem trzeba jeszcze znaleźć szpital i lekarza, który tę laparo przeprowadzi. 3 lata szukałam i w międzyczasie pierwsze skierowanie zamieniono na hsg, podczas którego zamiast sprawdzić drożność to rozerwano mi jajowody... na żywca. Dopiero w zeszłym roku przez totalny przypadek trafiłam do najlepszego lekarza w PL. Dosłownie płakał nade mną w gabinecie i klął wszystkich po kolei. Na operację czekałam od kwietnia do grudnia.
Aż mi ciarki przeszły.... ile Ty dziewczyno przeszłas... masakra [emoji35]

Hej Dziewuszki
@adansonia - piekności
@Agonia777 - spokojnie nie denerwuj macicy
Dziewczynki jak nadrobie Was to pogratuluje reszcie. Albo nie !!! Gratuluję wszystkim dobrych wieści , a jeśli są złe nadstawiam kołnierzyk wyjściowej bluzki na smarki z nosków.

@redferrari dużo zależy od lekarza :-) moja lekarka prowadząca, już od samego początku namawiała mnie na cesarkę (pracuje w klinice), że mniej stresu, że Ona to zrobi i będę ciągle pod jej opieką, ale Ja bardzo chce rodzić naturalnie, a przynajmniej spróbować :-) przyjadę do Jej szpitala, gdy się zacznie, dam jej znać telefonicznie i zobaczymy :-)

reklama
Do góry