Jestem 8+4, a CRL 1,74 cm. Według usg 8+1.
O, czyli ja za dwa tygodnie tez już powinnam zobaczyć raczki i nóżki bo będzie akurat tak jak u Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem 8+4, a CRL 1,74 cm. Według usg 8+1.
Uff, jak to dobrzeJuż po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
To w sumie na równi, bo u mnie 8+2, ale wg usg dzień wcześniej, ale termin mam dopiero na 8 kwietnia.Jestem 8+4, a CRL 1,74 cm. Według usg 8+1.
Mi też jest ciągle zimnoDziewczyny a tak z innej beczki. Czy wam tez jest cały czas zimno ?
Widzisz dobrze ze pojechałas przynajmniej nie będziesz się teraz stresować, gratulacjeJuż po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
Już po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
Ze mną dzisiaj też jest słabo. Zabrałam się za porządki w szafach przed przeprowadzką. Poskładam kilka ciuchów i same nogi na łóżko mnie niosą. Walczę z dwoma niedużymi szafami od 9 rano [emoji30]Mi też jest ciągle zimnoWidzisz dobrze ze pojechałas przynajmniej nie będziesz się teraz stresować, gratulacje
Ja dzisiaj czuję się fatalnie, ledwo zrobiłam obiad. Jutro muszę jechać na pobranie krwi bo w piątek mam u swojej gin wizytę i muszę mieć już wyniki. Gratuluję wszystkim dobrych wieści wizytowych![]()
Już po, żyje dzidziuś, chyba się popłaczę. Nóżki rączki już ma, jeszcze nie takie jak duży bobas, ale ma widziałam wyraźnie!!
Powiedział, że może to być niepokojące i się nie zdarza tak często, przynajmniej u jego pacjentek. Nie zdarza się tak wcześnie.A co lekarz powiedział na to ustanie objawów?