reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mojemu małemu wychodzi kolejna czwóreczka i biedny męczy się... boli go... na szęście to juz trzecia z kolei i potem już tylko jedna zostanie ...

Iwona.c a jak Kubuś, lepiej??? Mam nadzieje że się już biedactwo nie męczy... no i koniecznie załóż sobie konto internetowe... zobaczysz jaka to wygoda:tak:

ELISABETH juz trzecia czworka:szok::szok::szok: to Kubus ma pelna buzie zabkow;-):laugh2::laugh2: moj zaledwie ma gorne i dolne jedynki gorne 2 i jedna dolna 2 druga wychodzi:eek:

Kubus niestety nadal ma nosek zatkany strasznie :-( oczyszczam ale to nie duzo daje. Poza tym czuje sie dobrze. Jak tylko w nosku sie rozluzni i splynie to juz bedzie wsio ok:tak:
A z tym kontem to naprawde mocno sie zastanawiam i chyba tak zrobie:tak:

Kuba zjadl zupke i poszedl spac to ja biore sie z Natalka za lekcje:confused2::baffled:

reklama
ELISABETH juz trzecia czworka:szok::szok::szok: to Kubus ma pelna buzie zabkow;-):laugh2::laugh2: moj zaledwie ma gorne i dolne jedynki gorne 2 i jedna dolna 2 druga wychodzi:eek:
Nio to u nas już 10 ząbek idzie... tak troche nie pokolei... na dole ma 2xjedynka, 1xdwójka, 1x czwórka... na górze ma 2xjedynka, 2x dwójka i teraz będzie 2xczwórka... brak drugiej dolnej dwójki, bo trójki ida dopiero po czwórkach tak gdzieś czytałam...

Nio to u nas już 10 ząbek idzie... tak troche nie pokolei... na dole ma 2xjedynka, 1xdwójka, 1x czwórka... na górze ma 2xjedynka, 2x dwójka i teraz będzie 2xczwórka... brak drugiej dolnej dwójki, bo trójki ida dopiero po czwórkach tak gdzieś czytałam...

No to ladnie my dopiero mamy 7 a 8 nie bardzo sie spieszy;-):-D

Witam no i musze uciekac:-(Dopiero co skonczylam niankowanie i Victor spi to znaczy juz go slysze ale jak mozna sie wyspac w pol godzinki och.........................a myslalam,ze troche odpoczne

No super ta sąsiadka... a czy ona nie słyszała o hartowaniu dziecka??? ja wychodze dwa razy dziennie na spacer w kążda pogode no chyba że mocno leje lub duży mróz to wtedy odpuszczam... dziś już jeden spacer tez zaliczony...
Konto internetowe to super sprawa, no i szkoda że jeszcze nie wymyślili bankomatu w domach:rofl2:
Sikoreczka a ta pieluszkę to sobie poszłaś zmienić:-):-D:rolleyes::rofl::rolleyes2::wink:;-):-p
:-D:laugh2::-D:laugh2::rofl2: Ale mnie ubawiłaś:laugh2::rofl2: Nie ja już (jeszcze) pieluszek nie noszę:rolleyes: A moja sąsiadka ma różne dziwne poglądy i cierpi na brak zajęcia. Niestety.
Iwonkac.28 zdróweczka dla Kubusia:tak:
U nas też czwóreczka vhyba już wyszła. Nie jestem w stanie podejrzec bo mi nie daje:no: Na macanko sprawdzałam. Więc Madzia ma aktualnie 9 zębolków. Elisabeth trójki wychodzą po czwóreczkach i są dośc bolesne. Niestety:baffled:

Vici masz rację ich sen w ciągu dnia to chwila wytchnienia, bo inaczej w głowe można dostać:-)

Iwonka.c spoko, z zębami to sie nie spieszy, ale powiem Ci ze czwórki szczególnie ta pierwsza to dały trochę w kość, bo inne to praktycznie bezboleśnie wyłaziły...

:-D:laugh2::-D:laugh2::rofl2: Ale mnie ubawiłaś:laugh2::rofl2: Nie ja już (jeszcze) pieluszek nie noszę:rolleyes: A moja sąsiadka ma różne dziwne poglądy i cierpi na brak zajęcia. Niestety.
U nas też czwóreczka vhyba już wyszła. Nie jestem w stanie podejrzec bo mi nie daje:no: Na macanko sprawdzałam. Więc Madzia ma aktualnie 9 zębolków. Elisabeth trójki wychodzą po czwóreczkach i są dośc bolesne. Niestety:baffled:
Wiem Sikoreczka ze już pampersów nie nosisz:-D, ale jak przeczytałam Twojego posta to takie było moje pierwsze skojarzenie i tez się z tego śmiałąm...
Masz racje trzonowe zeby są najgorsze, bo są duże i płaskie, dlatego ciesze się że to końcówka, no potem piątki ale to chyba nie w najbliższym czasie:eek:

Wrocilam juz ,bylam po buty,sa ladnez weluru olaczonego ze streczem i zaklada jej sie jak podkolanowki:) teraz mam problem z okryciem wierzchnim........mam tylko korzszek czarny i cienki plaszczyk tez czarny....a co powinnam miec?

Waszym dzidziolkom czwórki wychodzą a mojej Majce piątki, ale i tak jest dobrze bo jak do tej pory to obyło się bez żadnych gorączek czy biegunek.
U nas pada deszcz i ogólnie pogoda pod psem. dobrze chociaż że z rana wyszłyśmy na spacer bo teraz to już klapa. Jak mała wstanie to zapewne będzie marudzić bo ona to raczej takie podwórkowe dziecko a nie domator:-D:-D:-D

reklama
Iwonka.c spoko, z zębami to sie nie spieszy, ale powiem Ci ze czwórki szczególnie ta pierwsza to dały trochę w kość, bo inne to praktycznie bezboleśnie wyłaziły...

Wiem ale boje sie tych czworek bo wlasnie slyszalam ze bolesne, a jak do tej pory zabki sie poprostu pojawialy bez zadnych problemow:tak:

SIKORECZKA z tym pampersem to naprawde fajnie wyszlo;-):laugh2::laugh2: i dzieki w imieniu Kubusia. A propo odwiedzilam twoje blogi tzn twoich dzieci - fajne:tak: tez mialam zalozyc ale jakos nie mam do tego glowy ( szczegolnie jesli chodzi o blog dla Natalki):zawstydzona/y::baffled:. Wiec zrezygnowalam

IWONKA trudne pytania zadajesz to chyba zalezy od tego jaka bedzie kreacja i czy bedzie do niej kozuszek pasowal:eek: a on jest dlugi czy krotki?

Do góry