reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kriobank Białystok
Crio transfer 2000zl
Został tam ostatni zarodek.
Porównując ceny z Artemidy to tu jest drogodrogo
Artemida po taniosci jedzie i gowno robi cos o tym wiemy prawda :) no ale 1400 za streching
Rownie dobrze moglabys w szpitalu zrobic histero ze strechingiem za darmo tylko pytanie czy znajdziesz szybki termin

A myślicie że zwiększając encorton z 10mg na 20mg od 1dc i od 1dpt relanium. Prolutex. Lutinus3*1 oraz duphastan 3*1 nospa i magnez 3*1 . Clexane 40 i Acard sa jakieś sZanse?

Ja bym chyba też zreZygnowała z tego schratingu ( koszt 1400zl) a zamiast tego podeszla z encorton 20mg i prolutex od 1dpt oraz relanium ( zamiast atosiban 1100zl już miałam 2 razy i nic nie dało?)
Jak myślicie dziewczyny
1400 za tą masakre? [emoji15] co wy mi tu piszecie ja pierwsze 3 scratchingi miałam w ramach wizyty później zmieniłam lekarza zrobił za 100zl...

reklama
No ja juz po wizycie. U mnie endo troszke pomalutku idzie bo dzis tylko 6mm prawie 7… dlatego esfrofem 3x1 i w piatek kolejna wizyta. Juz wybralam zarodek, bedziemy transferowac blastocyste 4AB. Dodatkowo jeszcze pani dr zasugerowala ze cos na rozrzedzenie krwi da. Mowi ze nie zaszkodzi a moze pomoc;) i jeszcze kurczliwosc pochwy przed transferem bedziemy robic. Ktoras robila? No....czuje sie dopieszczona po wizycie, jakkolwiek to brzmi;););)
@NadziejaJest zabieraj malucha z zimowiska na całe 9miesięcy
emoji173.png
emoji173.png

Do góry