E
Ewka34
Gość
Dziekuje :* ja sobie poradze..Jak odpuścisz to wyjdzie :* nie poddawaj się.
Już się zaczynałam martwić o Ciebie. Cały dzień myślałam o Tobie a nie miałam jak wejść sprawdzić czy byłaś dostępna.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje :* ja sobie poradze..Jak odpuścisz to wyjdzie :* nie poddawaj się.
Już się zaczynałam martwić o Ciebie. Cały dzień myślałam o Tobie a nie miałam jak wejść sprawdzić czy byłaś dostępna.
Nie,tomoja tylko na twarzy.. najwiecej na policzkach ma.. to widze ze bardzo twoja wysypalo..Maja ma jeszcze na górnej części klatki piersiowej i pleców
No bo 4 tyg bylo w niedziele, a dzis jest rowny miesiacJa byłam pewna , że nasze skończyly 4 tygodnie w niedzielę , bo w niedzielę się urodziły [emoji23] a to dzisiaj 29 i dopiero dzisiaj heh
Myślałam , że będzie wygodniej heh. No nic, ważne , że mała ładnie ssaJa je trzymałam za każdym razem niestety[emoji852] nigdy nie leżała idealnie
A on dlaczego nie chce ? Dobry ma kontskt z Twoja mama ?Dziekuje :* ja sobie poradze..namawiam mojego zeby przeniesc sie na jakis czas do mamy na jeden pokoj,poki czegos nie kupimy.. a nasz dobytek pozamykac i zostawic do tego czasu.. w koncu i tak gora nalezy do nas ,wiec nie maja prawa nic stad wziasc czy zmienic
tylko on chce abym ja z dziecmi poszla.. ale ja bez niego nigdzie nie ide..
No Maja dość dobrze wysypana. Dobrze ze to jakiegoś dyskomfortu nie powodujeNie,tomoja tylko na twarzy.. najwiecej na policzkach ma.. to widze ze bardzo twoja wysypalo..
To ja jakaś glupia jestem .. myślałam ,że miesiąc to cztery tygodnie ... [Emoji23] ale w sumie ten miesiąc ma 5 tygodni.. hahahaNo bo 4 tyg bylo w niedziele, a dzis jest rowny miesiac[emoji23]
Bardzo dobry ,wrecz idealnyA on dlaczego nie chce ? Dobry ma kontskt z Twoja mama ?
Biedactwo..No Maja dość dobrze wysypana. Dobrze ze to jakiegoś dyskomfortu nie powoduje Zobacz załącznik 892916