G
reklama
zanka200389
Fanka BB :)
Witam się z rana.
@aniaczarnula będzie dobrze i tego z całego serca Ci życzę. Trzymaj się [emoji11]
Miłego dnia życzę [emoji8]
@aniaczarnula będzie dobrze i tego z całego serca Ci życzę. Trzymaj się [emoji11]
Miłego dnia życzę [emoji8]
Aniu, tak mi przykro że musicie przeżywać teraz takie ciężkie chwilę ale mam nadzieję, że to tylko pomyłka i chcą skontrolować. Będzie dobrze bo musi być. Najgorsze jest to czekanie bo to chyba że 3-4tyg potrwa. Trzymam kciuki za wasA mi dziś zawalił się kawałek świata.
Dostałam list z Instytutu Matki i Dziecka, w którym zaleca się
nam powtórzenie badania u mojego dziecka
ponieważ "wstępna analiza krwi nie pozwoliła jednoznacznie wykluczyć
jednej z chorób wrodzonych. Choroba ta może prowadzić do zaburzeń
rozwoju, trwałej choroby lub ciężkiego upośledzenia umysłowego,
któremu zapobiega się poprzez rozpoczęcie leczenia w pierwszych
miesiącach życia. Objawy tej choroby mogą być początkowo słabo
widoczne, dlatego konieczna jest ponowna analiza krwi dziecka.".
Dostałam nową bibulke. Poszłam z małą do naszej przychodni. Pielęgniarki pobraly krew z pietki . Jeszcze dziś odeslalam listem poleconym.
Te najbliższe dni będą dla mnie koszmarem![]()
Biedroneczka10
Ja składałam na drugie dziecko to nic nie trzeba.Muszę i ja złożyć wniosek. A co potrzebne jest z dokumentów do wniosku o 500+?
Moja dziś spala od 21 do 2.30 I to musiałam ja budzić no i tak wstałam na siku. Nakarmilam i spala do 6.30, nakarmilam i spala do teraz. Nie wiem czy ona nie za dużo śpi. W poniedziałek mamy wizytę u pediatry to poproszę o skierowanie na tej, ft4.
Biedroneczka10
Ja zazdroszczę takiego spania. U nas dzisiaj kiepsko bo od 3 jazda. A tak i tak najdłużej 3,5 h spania.Moja dziś spala od 21 do 2.30 I to musiałam ja budzić no i tak wstałam na siku. Nakarmilam i spala do 6.30, nakarmilam i spala do teraz. Nie wiem czy ona nie za dużo śpi. W poniedziałek mamy wizytę u pediatry to poproszę o skierowanie na tej, ft4.
zanka200389
To się ciesz bo moja co 2 godziny w dzień i w nocy się budzi. Raz dziennie ma ze obudzi mi się po 3 ale to tak nad ranem zawsze dłużej śpiMoja dziś spala od 21 do 2.30 I to musiałam ja budzić no i tak wstałam na siku. Nakarmilam i spala do 6.30, nakarmilam i spala do teraz. Nie wiem czy ona nie za dużo śpi. W poniedziałek mamy wizytę u pediatry to poproszę o skierowanie na tej, ft4.
E
Ewka34
Gość
Cale opakowanie :*Ewa ile wsypywalas tego czarciego cos tam , do zaparzenia ?![]()
madziula92
reklama
Anulaa88
Myślę, że tak[emoji4]ale to i tak musisz upewnić się u alergologa[emoji4]