reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Powiedz rodzince, ze nawet jesli bedzie pozytywny wynik to i tak sie dopiero dowoedza po 12 tygodniu, moze sie odpitola [emoji38] mkowi trzeba nakopac ale przypomima mi to mojego, suplementy odstawiome w dniu punkcji i dawaj do jacuzzi [emoji15]
No tacy wlasnie sa faceci moj zalicza sie do tego samego grona co wasi emkwie [emoji35][emoji35]

reklama
Dziewczyny jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Cud!!!!!!W pierwszej naturalnej!!!W zeszłym cyklu nieudane drugie inv.

Tak miał brzmieć wczorajszy post ale czekałam z wiadomością na wizytę u lekarza dziś rano.
Wczoraj 33 dc Beta 22.
w 21dc progesteron 6 i myślałam,ze jak niski to ovu nie było a tu ciąża!
Cykle z reguły miałam ok 30 dni więc te 32 luz,ale w 33 mówię zrobię betę bo przecież wizyta u Lewego 17 września więc spieszy mi się badania i abym była w drugiej połowie cyklu.
Radość przeogromna wczoraj co tu gadać dawno nie odczułam takiego przypływu euforii!!
Dwie procedury inv w tym roku i bach naturalna ciąża???Niemożliwe!!
No ale wracając do wizyty u lekarza-sceptycznie podszedł do wyników-beta za niska bo wyliczył ze owu miałam prawdopodobnie 17 dc.Jedynie endometrium 16.Widoczne ciało żółte ale pęcherzyka ciążowego brak. Przepisał neoparin 0,6 ,dupka 3x1, progesterone basis 2x2 i jutro rano beta i pozostałe badania.
To pierwszy cykl w którym biorę metforminę i kilka nowych witamin,do tego aku i masaż stóp.
Czy jest szansa,że metformina przesunęła mi cykl?
Dziewczyna któraś z Was bierze Siofor-miałyście taką sytuacje??

Bez względu na jutrzejszy wynik uważam,że Wasze forum przynosi szczęście!!!!
Gratuluje kochana cudownej niespodzianki i trzymam kciuki za piekny wzrost [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja dzis odebralam wyniki powtorzonego immunofenotypu bo Wujo zlecil.
Komorki nk mam 8% (ale byl to cykl na 100% bez owulacji)
Mimo tego wujo troche zmienil zalecenia i zamiast 10mg Encortonu od 10dc mam brac 10mg rano i 5mg w poludniw i to juz od 2dc.

No i super plan jest, faszeruj sie i czekamy na piekne efekty! [emoji173]️

Jestem po badaniach do 1 weryfikacji: beta 1,48 mlU/ml, progesteron 27,2 ng/ml. Estradiolu wynik będzie jutro, podobnie jak konsultacja telefoniczna. Co myślicie? Jestem klebkiem nerwów mimo relanium :)

reklama
Natalia,
to bylo na naturalnym cyklu...?
Lampa mi sie zapalila na spadajacy estradiol i progesteron.Prg moze skakac chociaz az tak nie powinien.Mozesz to skontrolowac w sobote zeby bylo dwa dni roznicy ,a nie 3.
Lapki skladam zeby wszystko sie ladnie naprostowala :)
Na sztucznym, lecę cały czas na progesterenie i estradiolu. Jej co to można oznaczać? Powiedz proszę, denerwuję się:( Tak myślę ten progesteron wcześniejszy robilam po zastrzyku Prolutex a ostatnie wyniki przed zastrzykiem. Ciekawe czy to tego wina, napisałam już do lekarza. :/

Ostatnia edycja:
Do góry