Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja raczej zazdroszczę, a nie krytykujęAle niech Wam będzie - je dużoAle i tak mieści się w normie (w odniesieniu do schematu żywienia)
![]()
Ja raczej zazdroszczę, a nie krytykuję.
Ważył 3030 gram ;-):-)DOkładniePoza tym widać, że pięknie przybrał na wadze, bo przecież z tego co pamiętam to on ważył przy urodzeniu chyba jakoś 3kg
Więc przyrost ma niesamowity...szczególnie w porównaniu do mojej córci
![]()
Bardzo dobrze je i na pewno nie będzie tłuścioszkiem. No chyba że zamierzasz go karmić chipsami i fastfoodami ;-)Ale może ja go przekarmiam?? Może on tyle nie potrzebuje?? Chociaż nieraz zdarza mu się nie zjeść, więc raczej daje znać, kiedy nie jest głodny i nie je, byle zjeść..
wczoraj kupiłam 3 słoiczki hipp tak na zapas w razie gdybyśmy nie mogły ugotować i słoiczku hipp jest 220mla gerber ma 190ml
![]()