reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja to chyba dziś nic nie zjem przez wymioty i mdłości. Za szybko się cieszyłam z tego, że się czuje super, jeszcze wczoraj do położnej, że nie czuje się aż tak jakbym była w ciąży. Wymiotowałam na samym początku tylko, kilka dni rano i wieczorem. Za nim się dowiedziałam o ciąży to byliśmy z moim lubym na pizzy na Gdyni i zamówiłam meksykańską i potem przez kilka dni ją zwracałam [emoji23] Ale serio cieszyłam się, że ani nie wymiotuje ani nic, a wczoraj takie mdłości były, że się krzywiłam ciągle [emoji23] a jak mój te frytki zrobił to myślałam że zabije wszystko i wszystkich. Jeszcze w weekend idziemy na grilla urodzinowego i nie wiem jak to przeżyje, nie jem wg mięsa, a na sam zapach to ląduje w łazience

reklama
Dziewczyny a ja miałam kolejną ofertę pracy w szkole podstawowej w klasie 0:szok: jak nie było pracy w zawodzie tak nie było a teraz można wybierać.... Ale zrezygnowałam bo już tu zaczęłam i zrobiłam badania i obowiązuje mnie dwa tygodnie wypowiedzenia a tam chcą na szybko. W państwowej placówce napewno było by lepiej ale i więcej obowiązków bo jako wychowawca to i dokumenty i przygotowanie zajęć.... A tu jako pomoc to może więcej pracy w przedszkolu i codziennie 8 godzin ale za to w domu spokój

ja przy mojej 18.8 zaszlam w ciaze a trafilam opinie ze i prolaktyna moglaby byc nizsza i tsh tez ktore wynosilo 2,32. Moze i latwiej by było nie wiem... ale 3 cykle to nie jest duzo choc w czasie ich trwania bylo to jak wiecznosc.. moglabym juz byc na etapie jak @ForgetMeeNot i zblizac sie do polowy ciazy. ale los chcial tak jak chcial i dziekuje mu za to ze w ogole mnie uszczesliwil.
Ja tak ogólnie nie martwię się o prolaktyne jak o ten progesteron nieszczęsny :/

@Zmijka25 zazdraszczam trochę. Ja w 12tc jestem a jeszcze nie mam karty a 2 razy byłam już na wizycie i na obu było serduszko. :( Na drugiej już oglądaliśmy, jak zarodek się rusza.

Jednak mam chwilę, czekamy już spokojnie na auto. :D
IMG_20180831_132216.jpg

Załączniki

• IMG_20180831_132216.jpg
    IMG_20180831_132216.jpg
    512,3 KB · Wyświetleń: 305
reklama
@Zmijka25 zazdraszczam trochę. Ja w 12tc jestem a jeszcze nie mam karty a 2 razy byłam już na wizycie i na obu było serduszko. :( Na drugiej już oglądaliśmy, jak zarodek się rusza.
Ta moja chyba trochę się pospieszyła, wiadomo że te wczesne ciąże to są niepewne.. Ale mam nadzieję że to będzie dobry znak :) i też już bym chciała serduszko!!! Byliście we dwoje? Bo ja nie wiem czy nie wolałabym być sama na początku :p
Jednak mam chwilę, czekamy już spokojnie na auto. :DZobacz załącznik 893451
Super! :) już niecała godzinka [emoji173]

Do góry