reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ta moja chyba trochę się pospieszyła, wiadomo że te wczesne ciąże to są niepewne.. Ale mam nadzieję że to będzie dobry znak :) i też już bym chciała serduszko!!! Byliście we dwoje? Bo ja nie wiem czy nie wolałabym być sama na początku :pSuper! :) już niecała godzinka [emoji173]

Nie nie, byłam sama. Oba badania były przezpochwowe. I powiedziano nam, że kolejne będzie przez brzuch i wtedy zapraszają z mężem. :)

reklama
Nie nie, byłam sama. Oba badania były przezpochwowe. I powiedziano nam, że kolejne będzie przez brzuch i wtedy zapraszają z mężem. :)
Właśnie ja chciałam doczekać do tych przez powłoki brzuszne żeby męża zabrać [emoji23] jakoś ten rozkrok i usg w pochwie trochę odebrałoby mi radość z wspólnego oglądania dzidziusia hahhahah

Właśnie ja chciałam doczekać do tych przez powłoki brzuszne żeby męża zabrać [emoji23] jakoś ten rozkrok i usg w pochwie trochę odebrałoby mi radość z wspólnego oglądania dzidziusia hahhahah
Ja miałam takie samo podejście, też zaczęłam zabierać M. ze sobą dopiero, koedy zaczęły sie usg przez brzuch :) wcześniej chodziłam sama.

No dokładnie takie samo było moje odczucie. :D
A nuż któryś mąż w stresie przyłoży ginowi lewego sierpowego za wkładanie rąk nie tam, gdzie powinien. :D

Mam prawie 38 stopni... Położna kazała mi przyjmować apap co 6 godzin. Jak nie spadnie to mam się udać do rodzinnego [emoji45] Eh boje sie strasznie

@Migdalove Juz jak domyslam sie jestescie męzem i żona! Gratuluję kochana :)
nowozency-dzielni.png

Załączniki

• nowozency-dzielni.png
    nowozency-dzielni.png
    94,9 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry