Ka.2606
Fanka BB :)
Pięknie! Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia [emoji8][emoji8][emoji8]Jednak mam chwilę, czekamy już spokojnie na auto.Zobacz załącznik 893451
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Pięknie! Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia [emoji8][emoji8][emoji8]Jednak mam chwilę, czekamy już spokojnie na auto.Zobacz załącznik 893451
Właśnie nie [emoji17]Oprócz gorączki cos jeszcze ci dolega?
Bierz apap jak położna mówiła . Połóż się do łóżka a najlepiej idź do lekarza pierwszego kontaktu on cię zbada i powie co dalej. Może cię grypa bierze.Właśnie nie [emoji17]
I u mnie [emoji23] w sumie ruszył dopiero tak ładnie jak poszedł do p-la w wieku 3,5latWidzę że mamy podobnych synów [emoji23] u nas z tym mówieniem to samo
A tak poza tym dziewczynki gratuluję tym, które ostatnio ujrzaly 2 kreseczki: @Ann_ @Malaga00 @kasiula222 @Zmijka25 mam nadzieję, że nikogo nie pominełamPodczytuję was cały czas, chociaż produkcję macie niezłą i ledwo wyrabiam
My już wróciliśmy z Zakopanego, szybko zleciało te 10 dni.
Przed chwilą sprawdziłam, że mam 25 dc także jutro powinna przyjść @. W tym cyklu nic nie sprawdzałam, nie robiłam testów owu. Luz totalny![]()