reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurcze 5 transferów i nic! Co mówią lekarze, musi być jakaś przyczyna. Zakładam że histeroskopię i wszystkie immunologiczne badania masz za sobą. Niemożliwe aby wszystkie zarodki były chore.
Stare , to wystarczy.Tak sie wlasnie zachowuja.Daja gazu na dzien dobry i bach i do widzenia. Mam namieszane w immunologii i to mocno ale najwyrazniej tym moge sterowac bo dobrze przygotowana zachodze w ciaze z KD za kazdym razem.Raz puste jajo plodowe, drugi raz prawdopodobnie bakterie zabily nam dzidziusia, ale zachodze w ciaze . Ze swoimi komorkami nie bylo takiej opcji, wiec cos jest nie tak.:oo:

Super Olka!!!!! Jakiej biopsji?
Wykryto u mnie w tym roku w styczniu polipowatosc endometrium , bardzo długo próbowałam to zwalczyć farmakologicznie ale niestety nie udało się , potem w czerwcu miałam łyżeczkowanie macicy i na świeżo od razu transfer niestety nie udany i teraz postanowiłam że bez biopsji endo nie podejdę do kolejnego już transferu po mojego ostatniego kropka chcę sprawdzić wszystko by poznoej nie żałować że mogłam zrobić ;)

Wykryto u mnie w tym roku w styczniu polipowatosc endometrium , bardzo długo próbowałam to zwalczyć farmakologicznie ale niestety nie udało się , potem w czerwcu miałam łyżeczkowanie macicy i na świeżo od razu transfer niestety nie udany i teraz postanowiłam że bez biopsji endo nie podejdę do kolejnego już transferu po mojego ostatniego kropka chcę sprawdzić wszystko by poznoej nie żałować że mogłam zrobić ;)
Aaaa , ok ! To musi byc dobrze:)

reklama
Mam znowu pytanko,a mianowicie liczę na wasza szczera jak zwykle odpowiedz
W czwartek jest planowany transfer ,a przyjaciółka moja ma urodziny w piątek ... czy na moim miejscu poszlybyscie czy lepiej poleżeć te przynajmniej 4 dni ? Matko nie wiem co robic już drugi rok jej odmawiam :mad: dokładnie rok temu miałam transfer i teraz znowu wypada :(

Do góry