Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli na kolki to sabsimplex, ale to tylko w niemieckich aptekach. Tak to espumisan dawać 3 x dziennie po 15 kropelek doustnie i jeśli atakuje kolka to najlepiej czopki, najlepiej ukoją ból, to albo ibuprofen albo paracetamol![]()
Aż 15 kropelek???
Symetykon nie wchłania się do organizmuAż 15 kropelek???
Ja też ostatnio mam tyły na forum...
Wrzucam fotkę mojego małego.
P.S Chwała człowiekowi który wymyślił laktator dla matki karmiącej. Myślałam że umrę z bólu a nawał mam od wczoraj.
Zobacz załącznik 893756
A mi od kad pokarm się unormował , piersi wróciły do swojego rozmiaruJa pond 200 ml. Moje piersi to mega mleczarnie urosły o 3 rozmiary.
Wczesniej w parę minut z 100/150.Ile jednorazowo odciągacie mleka łącznie z obu piersi?
Ale cudowneMaja poszła spać to ja zrobiłam wymianę pazurówmamy wrzesień to i jesienne pazury chociaż żałuję że jednak czegoś zywszego nie zrobiłam [emoji23] Zobacz załącznik 893761
Jak śliczniesama byś się tam położyła [emoji7]
**