Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Super czapa [emoji2]Wiesz podobno 62 rozmiar i niby 38-44 jest ale czy trafię...No nie wiem...awaryjnie mam z allegro mniejsza dla bardzo malutkiej główki z pomponami
Chyba rozmiar 0+ czyli nie wiem jaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super czapa [emoji2]Wiesz podobno 62 rozmiar i niby 38-44 jest ale czy trafię...No nie wiem...awaryjnie mam z allegro mniejsza dla bardzo malutkiej główki z pomponami
Chyba rozmiar 0+ czyli nie wiem jaki
Link do: Ubranka dla Noworodka Wyprawka Komplet DZIEWCZYNKI
Dziewczyny, opłaca się? 14 elementów za 267zł?
Super czapa [emoji2]
Byłam dzisiaj w smyku i poza skarpetkami nic nie kupiłam. Za to w h&m za 100zł kupiłam 3 pajace.W życiu bym tyle nie dała za takie ubranka tyle pieniędzy ...
Wejdź na smyk masę wyprzedaży ja ostatnio kupiłam za 300 zł całe pudlo dosłownie ulicznych ubranek ...I promocja dalej jest![]()
Pochwal się [emoji16]Byłam dzisiaj w smyku i poza skarpetkami nic nie kupiłam. Za to w h&m za 100zł kupiłam 3 pajace.
Wejdź na Internet i daj wyprzedażeByłam dzisiaj w smyku i poza skarpetkami nic nie kupiłam. Za to w h&m za 100zł kupiłam 3 pajace.
Hmm jak dla mnie trochę drogo , ale cena to już indywidualna sprawa każdego . Ja nie mam nic nowego szczerze mówiąc , dostałam takie malutkie od siostry a resztę kupiłam w lumpeksach . I dla tych którym używane ciuszki nie przeszkadzają to bardzo polecam . Za 2, 3 zł można kupić (przynajmniej u mnie) jak nowe , nie raz z metkami ciuszki .Ostatnio za 50 gr dorwałam idealne niedrapki :-)Link do: Ubranka dla Noworodka Wyprawka Komplet DZIEWCZYNKI
Dziewczyny, opłaca się? 14 elementów za 267zł?

Hmm jak dla mnie trochę drogo , ale cena to już indywidualna sprawa każdego . Ja nie mam nic nowego szczerze mówiąc , dostałam takie malutkie od siostry a resztę kupiłam w lumpeksach . I dla tych którym używane ciuszki nie przeszkadzają to bardzo polecam . Za 2, 3 zł można kupić (przynajmniej u mnie) jak nowe , nie raz z metkami ciuszki .Ostatnio za 50 gr dorwałam idealne niedrapki :-)
Kurcze od wczoraj mam taki apetyt że masakra , dzisiaj to już całkiem - co chwilę bym coś jadła. A jutro wizyta i ważenie , aż się boje![]()
Dla mnie też to sporo pieniędzy...Hmm jak dla mnie trochę drogo , ale cena to już indywidualna sprawa każdego . Ja nie mam nic nowego szczerze mówiąc , dostałam takie malutkie od siostry a resztę kupiłam w lumpeksach . I dla tych którym używane ciuszki nie przeszkadzają to bardzo polecam . Za 2, 3 zł można kupić (przynajmniej u mnie) jak nowe , nie raz z metkami ciuszki .Ostatnio za 50 gr dorwałam idealne niedrapki :-)
Kurcze od wczoraj mam taki apetyt że masakra , dzisiaj to już całkiem - co chwilę bym coś jadła. A jutro wizyta i ważenie , aż się boje![]()