Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej dziewczyny. U mnie sie totalnie uspokoiło, zadnych boli, skurczy itp. Dziś na chwilę wyskoczyłam do siostry bo zaprosiła mnie na kawe, a tam niespodzianka[emoji16]mini impreza z okazji przyszłego macierzyństwa [emoji6]siostra zaprosiła kilka moich koleżanek i bardzo miło spędziliśmy czas. Fajnie się było oderwać .
Dziewczyny, które są lub od jutra będą w szpitalu. Trzymam kciuki, żeby pobyt okazal się jak najmniej problematyczny i oczywiście, żeby z malenstwami było wszystko ok Zobacz załącznik 894174Zobacz załącznik 894175
Uroczy jest [emoji16]zabrałam go ze soba do domu [emoji6]Hihi tez mam takiego bobasa, siedzi na lodowce [emoji1]
Może jeszcze te podkłady na sedes?Ja zawsze biore ręcznik papierowy.
Będzie dobrze, nie martw się na zapas [emoji8] Ja siedzę w wannie, coś brzuch mi stwardniał, może ciepła kąpieli go rozluźni [emoji15]Ja sie polozylam.
Budzik na 6:30 bo o 7:00 trzeba sie zbierac.
Nie chce do szpitala. Chyba za duzo sie tu naczytalam od was histori roznych.
Mala chyba wyczuwa bo krakowiaka tanczy
Nie martw sie szpitalem. Tu, jak w koncu mnie przyjeli, caly personel jest bardzo mily. A na ip wczoraj tez bylo bardzo ok (poza czasem oczekiwania) - wszystko zalezy od ludzi. Nie mialabym dzisiejszych stresow jakbym wczoraj grzecznie wczoraj polozyla sie do szpitala. Moja wina i lekarza, ktory mnie nie uprzedzil o tej sytuacji.Ja sie polozylam.
Budzik na 6:30 bo o 7:00 trzeba sie zbierac.
Nie chce do szpitala. Chyba za duzo sie tu naczytalam od was histori roznych.
Mala chyba wyczuwa bo krakowiaka tanczy