reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dzisiaj nocka była taka sobie.EMilka spała spokojniutko ale Wikusi cos sie przysniło i w nocy krzykiem zaczeła wołać TATA
icon_sad.gif
ciekawe co jej sie przysniło
icon_sad.gif

Mnie dzisiaj potwornie głowa boli
icon_sad.gif
Normalnie koszmar! Chyba pujde polezec puki małe ładnie sie bawią
icon_wink.gif

Witam !!!!!!!!!

ojojojojoj dziś wstałam dopiero o 9 :eek: i pewnie spałabym dalej gdyby nie to że mój męuś wychodząc przyszedł i mi mówi " pyszne" to śniadanie które "zrobiłaś" :rofl2: Chyba mnie budził jak jechał po chleb rano żebym wstała i zrobiła ale jakoś podusia mnie przytrzymała no i mój kochany załamany że mu dziecko w matkę się wdało :-D bo Liwia to tez taki zgniłek i lubi pospać dziś wstała po 9 :-)

Dzisiaj nocka była taka sobie.EMilka spała spokojniutko ale Wikusi cos sie przysniło i w nocy krzykiem zaczeła wołać TATA
icon_sad.gif
ciekawe co jej sie przysniło
icon_sad.gif

Mnie dzisiaj potwornie głowa boli
icon_sad.gif
Normalnie koszmar! Chyba pujde polezec puki małe ładnie sie bawią
icon_wink.gif

wczoraj nad ranem Liwia ryk piska ale prawie zawału dostałam a ona że "pies am noge " biedna aż sie trzęsła !!

ojojojojoj dziś wstałam dopiero o 9 :eek: i pewnie spałabym dalej gdyby nie to że mój męuś wychodząc przyszedł i mi mówi " pyszne" to śniadanie które "zrobiłaś" :rofl2: Chyba mnie budził jak jechał po chleb rano żebym wstała i zrobiła ale jakoś podusia mnie przytrzymała no i mój kochany załamany że mu dziecko w matkę się wdało :-D bo Liwia to tez taki zgniłek i lubi pospać dziś wstała po 9 :-)

Moj Radzio tez lubi tak ''miło'' mi przygadać czasami hahaha

reklama
A moja Wikusia wczoraj podczas zabawy udeżyła oczkiem o ławe (stół) i ma siny pasek tuz nad powieczką i spuchnięte :-( połowe oczka ma zasłonięte przez opuchlizne :-( Ale na szczęście nie rozcieła sobie! uffff.....

Do góry