GoJ
Fanka BB :)
No ja 5:00 z wozu. Przewijanie. Cyc. Kawa. Starszaki. Mąż. Wynocha. Drzemka.A wy dalej śpicie? Ja już koniec z resztą co pół godz wstaje...... Miłego dnia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja 5:00 z wozu. Przewijanie. Cyc. Kawa. Starszaki. Mąż. Wynocha. Drzemka.A wy dalej śpicie? Ja już koniec z resztą co pół godz wstaje...... Miłego dnia
Mati78 trzymamy kciuki za Ciebie i fajnie że trafiłaś na miły personel i że masz sale tylko dla siebie [emoji5] Czekamy na wieści [emoji6] buziole i powodzenia [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Dziewczyny dziś koniec.. dostaje właśnie ostania dawkę celestonu .. wczoraj cały dzień zero stresu przed operacją ale dziś trochę pękam... Zasnąć nie mogłam od 22 do pierwszej w nocy się kręciłam.. dobrze że są tu fajne położne i jak mnie zobaczyły że do nich wróciłam załatwiły mi sale jednoosobowa i nikt mi nie przeszkadza![]()
Dziś dzień na który czekałam tyle miesięcy, dam znaka jak się ogarnę po wszystkim..
No to z tą sala to dobra sprawa, nikt się nie kreci , tylko ja chodzę na siku i tylko ja się kręcęMati78 trzymamy kciuki za Ciebie i fajnie że trafiłaś na miły personel i że masz sale tylko dla siebie [emoji5] Czekamy na wieści [emoji6] buziole i powodzenia [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Ojej takie sny [emoji44] nawet nie myślcie tak, będzie wszystko dobrze [emoji8]No to z tą sala to dobra sprawa, nikt się nie kreci , tylko ja chodzę na siku i tylko ja się kręcępo za tym wc mam zaraz przy drzwiach .. dziewczyny wiedzą że ja cierpię przez te nerki i mnie nawet same nie męczą i nie budzą w nocy na te badania...a jak juz to robią to delikatnie..
Kurcze wczoraj dzwonię do mojej kluski z informacją że jutro będzie miała siostrę a ona że właśnie jej się śniło że umarłam w szpitalu.. i płakała przez sen a ja do niej właśnie dzwonię ..
Teraz cały czas myślę i tym śnie ..
Mam nadzieję że będzie wszystko ok podczas operacji i Zuza i ja damy radę ..
No właśnie ciekawe jak to będzie..Dziewczyny czy na ściągnięcie szwów po cesarce trzeba mieć skierowanie?