Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie super. Szewki zdjęte, wszystko z podwoziem ok. Młody je, śpi i sra z przewagą pierwszego i ostatniego. Weronika zakochana w młodszym bracie. Do zgubienia zostało minimum 10 kg, ale nie mam czasu jeść, to zleci [emoji14] koleżanka z sali, której pomagałam w kp, codziennie zdaje relacje - jest super! Mały kurczaczek nabiera ciałka![]()
Mój indyk też nabiera ciałka. Gruuuuubaaaaaas!Zobacz załącznik 895495Zobacz załącznik 895496Zobacz załącznik 895497
Aaaa chyba się zakochałam [emoji7][emoji7][emoji23][emoji23][emoji23] a tak na serio cudowny ten Twój indyczek [emoji7][emoji8]U mnie super. Szewki zdjęte, wszystko z podwoziem ok. Młody je, śpi i sra z przewagą pierwszego i ostatniego. Weronika zakochana w młodszym bracie. Do zgubienia zostało minimum 10 kg, ale nie mam czasu jeść, to zleci [emoji14] koleżanka z sali, której pomagałam w kp, codziennie zdaje relacje - jest super! Mały kurczaczek nabiera ciałka![]()
Mój indyk też nabiera ciałka. Gruuuuubaaaaaas!Zobacz załącznik 895495Zobacz załącznik 895496Zobacz załącznik 895497
Śliczny Twoj "Indyczek "[emoji7]U mnie super. Szewki zdjęte, wszystko z podwoziem ok. Młody je, śpi i sra z przewagą pierwszego i ostatniego. Weronika zakochana w młodszym bracie. Do zgubienia zostało minimum 10 kg, ale nie mam czasu jeść, to zleci [emoji14] koleżanka z sali, której pomagałam w kp, codziennie zdaje relacje - jest super! Mały kurczaczek nabiera ciałka![]()
Po wymiarach to faktycznie kruszynkaNa patologie nie ma miejsc, przy mnie odprawily jedna dziewczynę.
Przyjmowała mnie dr andruszczyk czy jakoś tak.
Ja już po cc w trybie pilnym bo od wczoraj dodatkowo znikły wody.
Oliwka 2160cm, 49cm, 10punktow.
Widzialam ja dosłownie 2 minutki, leży w inkubatorze robią wszystkie badania, podają trochę tlenu bo saturacja niby jest ok ale nie raz spada.
Jest bardzo bardzo malutka i śliczna [emoji7]
napewno będzie szybciutko z mamusia [emoji6]Po wymiarach to faktycznie kruszynka![]()
Gratulacje i oby jak najszybciej malutka była z Tobą![]()