Dobranoc przyszli Rodzice;-);-);-) Może fasolka Wam się przyśni?:-)dziewczynki dziekuje wam bardzo za gratulacje :-):-):-).
Wiruski będą jutro bo dzisiaj "jesteśmy" już tak zmęczeni ,ze idę się położyć![]()
reklama
lenna
Fanka BB :)
hej dziewuszki, ja dzis tylko przelotem i na krotko, ale zwykle was podczytuje...
puchaciu bombastycznego szefa masz :-)
ilonko gratulacje!!!...superowsko fajnie :-) az mi sie geba smieje jak czytam ze fasolkujecie
fifi...trzymaj sie:-)
ataatko....glowa do gory:-) moja tesciowa zawsze mowi, nie ma takiej sytuacji, z ktorej by nie bylo jakiegos wyjscia, bedzie dobrze
pozdrawiam wszystkie heblujace i doskonalajace rzemioslo ;-)
mamusia...ale limo
...a tyle razy mama mowila nie pij herbaty z lyzeczka w szklance;-) (skubany kaloryfer)
bura... pozytywne mysli do ciebie sle
puchaciu bombastycznego szefa masz :-)
ilonko gratulacje!!!...superowsko fajnie :-) az mi sie geba smieje jak czytam ze fasolkujecie

fifi...trzymaj sie:-)
ataatko....glowa do gory:-) moja tesciowa zawsze mowi, nie ma takiej sytuacji, z ktorej by nie bylo jakiegos wyjscia, bedzie dobrze

pozdrawiam wszystkie heblujace i doskonalajace rzemioslo ;-)
mamusia...ale limo

bura... pozytywne mysli do ciebie sle

gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
hej dziewczynki strasznie za wami tesknie i znowu was podczytuje:-) mialam zrobic sobie przerwe od BB a tu masz ciagnie mnie jak nie wiem co
no ale jak przeczytalam , ze Ilonka jedzie na bete to musialam znowu dzis zajrzec
ILonka -ogromniaste gratulacje dla ciebie i twego mezusia, :-)ciesze sie razem z toba i wogole fajnie jest hihi :-)dbaj o siebie i niech dzidzia w brzuniu rosnie zdrowa i duzaaaa:-)
musze sie pochwalic, ze dzis dostalam wize pracownicza tzn. ze moge sobie zrobic przerwe od szkoly jupi
teraz poszukam jakiegos kierunku , narazie techniczny, a moze jak bede troszke bogatsza to college :-)
postaram sie do was zajrzec w piatek
wszystkie was sciskam i buziam i zycze reszcie owocnych heblowanek
- u mnie mizianie na maxa za tydzien ,bo owu sie zbliza, moze akurat sie uda
no ale jak przeczytalam , ze Ilonka jedzie na bete to musialam znowu dzis zajrzec
ILonka -ogromniaste gratulacje dla ciebie i twego mezusia, :-)ciesze sie razem z toba i wogole fajnie jest hihi :-)dbaj o siebie i niech dzidzia w brzuniu rosnie zdrowa i duzaaaa:-)
musze sie pochwalic, ze dzis dostalam wize pracownicza tzn. ze moge sobie zrobic przerwe od szkoly jupi

postaram sie do was zajrzec w piatek

wszystkie was sciskam i buziam i zycze reszcie owocnych heblowanek
- u mnie mizianie na maxa za tydzien ,bo owu sie zbliza, moze akurat sie uda
Ilonk agratulacje. Duzo zdrowka dl aCiebie i fasolki:-):-):-):-):-)i mamy potwierdzenie ciąży))))
tylko beta malutka bo to dopiero początek))
5,85 ale urośnie![]()
Ja biore prenatal dla kobiet w ciazy. Zalecaj ten lek rozwiez kobietam planujacycm :-):-):-):-)Mnie chyba też dopada powoli jakaś jesienna depresja. Chyba musze kupić sobie jakieś witaminki, bo ciągle czuje się zmęczona.
Apropo witaminek bierzecie jakieś np z kwasem foliowym na wypadek zajścia w ciąże??
Powiedz......ten paskudny ząbek to nie jedynka??

Ej malenka! Cezmu sie spychicznie zle czujesz?? Przeciez bedziesz miala dzidziuniaI ja sie przyłączam do życzeń.
Ilonko OGROMNIASTE GRATULACJE!!! Cieszez sie strasznie, ze w końcu wam sie udało. Spokojnych 9 miesięcy ciąży życzę:-)
Puchatko super, że szef tak dobrze zareagował. No widzisz, a tak sie martwiłaś... Najważniejsze, że masz to już za sobą
A kiedy pochwalisz sie brzusiem???
Bo małe Puchaciątko już widziałam, słodziutkie...
Ja sie nie odzywam, a to temu że sie źle czuje zarówno psychicznie jak i fizycznie, ale cały czas was podczytuje i wszystkim kibicuje;-)
Buziaki dla wszystkich

elza ab
mama Tosieńki
Hej:-)
Z powodu braku czasu i innych takich nie klikałam do was, ale podczytywałam:-)
Jak tylko przeczytałam o Tobie Ilonko to aż mi się banan na ustach pojawił:-):-)
Kochana życzę Ci wspaniałych przeżyć na kolejne osiem miesięcy, szczęśliwego rozwiązania i zdrowego bobaska:-):-):-)
Puchatku a twój posuwający sie w szybkim tempie suwaczek daje wiare ze wszyscy predzej czy pozniej sie doczekają:-) Trzymaj sie i dbaj o małego Puchacia:-)
Do zobaczenia za jakis tam czas
Z powodu braku czasu i innych takich nie klikałam do was, ale podczytywałam:-)
Jak tylko przeczytałam o Tobie Ilonko to aż mi się banan na ustach pojawił:-):-)
Kochana życzę Ci wspaniałych przeżyć na kolejne osiem miesięcy, szczęśliwego rozwiązania i zdrowego bobaska:-):-):-)
Puchatku a twój posuwający sie w szybkim tempie suwaczek daje wiare ze wszyscy predzej czy pozniej sie doczekają:-) Trzymaj sie i dbaj o małego Puchacia:-)
Do zobaczenia za jakis tam czas
B
Bura
Gość
Ja biore prenatal dla kobiet w ciazy. Zalecaj ten lek rozwiez kobietam planujacycm :-):-):-):-)
Baby polecam Wam Prenatal (ten różowy) jest stosunkowo niedrogi - ja płaciłam ok 15 zł za 30 tabl, a jest super. Brałam na 3 mies. przed planowaną ciążą i w trakcie również. Ma podwójną dawkę kwasu foliowego i w sumie nie trzeba go łykać codziennie (tak mi powiedziała moja ginka - za dużo witaminek w ciąży też nie dobrze). A włosy i paznokcie po tym tak SZALEJĄ, że chyba nigdy wcześniej takich nie miałam:-)

Dokladnie. Ja tez polecam. Wielki piguly ale sa dobre. Ja zaplacilam 16zl za 100tab.Baby polecam Wam Prenatal (ten różowy) jest stosunkowo niedrogi - ja płaciłam ok 15 zł za 30 tabl, a jest super. Brałam na 3 mies. przed planowaną ciążą i w trakcie również. Ma podwójną dawkę kwasu foliowego i w sumie nie trzeba go łykać codziennie (tak mi powiedziała moja ginka - za dużo witaminek w ciąży też nie dobrze). A włosy i paznokcie po tym tak SZALEJĄ, że chyba nigdy wcześniej takich nie miałam:-):-) Naprawdę super, zwłaszcza teraz na jesienne niedobory. Pozdrawiam cieplutko!
![]()
reklama
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Witajcie dziewczynki :-).
Ja już po pracy i po spanku

.
Dzisiaj troche smutniejszy dzień bo zaczeły się jakieś plamienia :-
-
-
-(. Przy wysiłku niestety pojawia sie to beznadziejne palmienie,jak odpoczywam jest ok :-).
Jutro o 17.45 jade do ginekologa a rano na betę...
jak wszystko bedzie dobrze to zmienię suwaczek............
Ja już po pracy i po spanku

Dzisiaj troche smutniejszy dzień bo zaczeły się jakieś plamienia :-
Jutro o 17.45 jade do ginekologa a rano na betę...
jak wszystko bedzie dobrze to zmienię suwaczek............