Dziękuję kochana za odpowiedź ❤❤❤To masz wszystko w normie![]()
Jak Twoje zarodeczki? Wiesz coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję kochana za odpowiedź ❤❤❤To masz wszystko w normie![]()
Tych leków jest tyle, że już nie ogarniam. Na to, na tamto, włożyć tu, włożyć tam![]()
Wszystkie do przodu, dwa chyba dzisiaj zamrozili, 5 walczy do poniedzialkuDziękuję kochana za odpowiedź ❤❤❤
Jak Twoje zarodeczki? Wiesz coś?
Ja wiem,ze za wcześnieSpokojnie, to za wcześnie aby się czegokolwiek doszukiwać. Życzę spokojnego czekania na betę.
Właśnie jak jeszcze nie byłam w klinice tylko leczylam się u ginekologa zwykłego to on mówił, że na pęknięcie. Widzisz, tak mówią i nie wytłumacza.Pregnyl czy Ovitrelle czy psia kosc , wszystko to samo to takie turbodoladowanie dla pecherzykow, sprawia ze pecherzyk dojrzewa , peka i uwalnia komorke. Potocznie tak sie tu przyjelo ze to na pekanie. Tez tak 3 lata myslalam
Aspargin 3x1.Dziewczyny co mogę jeszcze zrobić biorę magznez 2x1 100 mg ale drży mi powieka łapią mnie skurcze stóp i łydek. Zwiększam od dziś dawkę magznezu do 400mg wiem też że potas pomaga na skurcze zaczęłam pić sok pomidorowy jem jedno awokada coś jeszcze mogę brać?
Tantum verde do psikania, woda z solą do płukania.Czesc dziewczyny. W poniedzialek mam wizyte kontrolna z usg, aby sprawdzic czy wszystko ok i dlaczego progesteron tak skacze. Do poniedzialku leki bez zmian. Takze zobaczymy, czy bedzie widac cokolwiek, bylby 14 dpt. Ciesze sie, ze nie olewaja tego i ze jednak to sprawdzimy.
Co mnie martwi, chyba faktycznie robie sie chora. Chetnie wzielabym cos na flegme i kaszel, ktory sporadycznie sie pojawil, ale tyle naczytalam sie o flegaminie, ze nie wolno, ze lepiej zrezygnuje z niej. Czy ktoras z was na tym etapie co ja brala cos odkrztusnego jak acc? Albo co innego klepnietego przez lekarzy mozecie polecic?
Właśnie jak jeszcze nie byłam w klinice tylko leczylam się u ginekologa zwykłego to on mówił, że na pęknięcie. Widzisz, tak mówią i nie wytłumacza.
Kto ci takich rzeczy naopowiadal? Jesli chodzi o badania na czczo to nie mozesz pic wody bo rozcienczysz krew i wyniki wyjda niemiarodajne. Na bete nie trzeba byc ma czczo ale jak rozcienczysz krew to tez moze wyksc niszy poziom i bedzie stres, ze za niski przyrost. Najlepiej nawodnic siesię dobrze na wieczor i rano nic nie pic, ewentualnie jesli ktos ma duza potrzebe to 1-2 lyki przegotowanej wody (plyn najbardziej obojetny dla organizmu).Trzeba zawsze pamiętać, że godzinę przed pobraniem trzeba wypić minimum pół litra wody.
Ja skladam wszystko poki co do "specjalnego" pojemnika@Pandzia89 udanego podglądania maluszka, życzę pięknych widoków![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Iskra_82 lekkiego porodu byś mogła szybko tulić w ramionach swoje maleństwo![]()
![]()
![]()
![]()
Pozostałym życzę miłej i spokojnej soboty
Mam pytanie do dziewczyn robiących zastrzyki z heparyny co robicie z zużytą strzykawką wrzucacie do specjalnego pojemnika?
Anetka jak u Ciebie? Lecimy z iglami, c'nie?@@dżoasia zaciskam mocno [emoji110][emoji110][emoji110] za zielone światełko [emoji7][emoji172][emoji172][emoji175][emoji177]
Megi to chyba dobrze? Zabieraj bobo do domu w poniedzialek!Moje tsh z dzisiaj 2.71 , wiecie co? Ja nic nie kumam z tego , ciekawe jakbym zrobiła w poniedziałek ile by było
@Pandzia89 udanego podglądania maluszka, życzę pięknych widoków [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️
@Iskra_82 lekkiego porodu byś mogła szybko tulić w ramionach swoje maleństwo [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️
Pozostałym życzę miłej i spokojnej soboty[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mam pytanie do dziewczyn robiących zastrzyki z heparyny co robicie z zużytą strzykawką wrzucacie do specjalnego pojemnika?
A ja jak pytalam pani w aptece czy sie powinno wyrzucac do pojemnika to zarowno ona jak i moj szanowny maz popatrzyli na mnie jak na wariatke...Tak wrzucam do pojemnika niech ci braciszek zalatwi![]()