Lotta84
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Agonia777 @annemarie wy wiecie że trzymam mocnoCześć,
ale mamy dzisiaj transferowy dzień, oby był dla każdej z Was szczęśliwy, @Agonia777 @annemarie @Megi1985@ trzymam mocno kciuki i przesyłam ciążowe zarazki. Powodzenia.
@Niezapominajka2018 mocno zaciśnięte kciuki za owocne jajcobranie i udany sexik na szkle.
@Felia mam nadzieję, że dzisiejsza wizyta Cię uspokoi i zobaczysz swoje szczęście prawidłowo ułożone w macicy na mięciutkim endometrium.
@lafantynka samych wspaniałych wieści dzisiaj o maluchu. :* Daj znać po wizycie co u kropka słychać.
Miłego dnia.
P.S.
@dżoasia co u Ciebie? Coś widziałam jednym okiem, że jesteś już w trakcie stymulacji, czy mnie wzrok myli?
Kurcia i takie coś też jest normalne...widocznie musisz trochę odsapnąć i się wyciszyć.Przepraszam ze sie ostatnio mniej udzielam. Czytam Was codziennie. Jestem na biezaco.
Jakos wena mi uleciala.
Nawet checi do brania cukierkow i sluzu slimaka nie mam. Biore raz na czas jak mi sie przypomni...
Aniu i jak @ przylazła?@annemarie, @Agonia777 kciuki zaciśnięte! Niech to będzie Wasz ostatni szczęśliwy transfer :*
Miłego dnia dziewczyny!![]()
Agniecha kocham cię za twoj optymizm, jessu dajże namiary na tego twojego dealera@Agonia777 @annemarie @Megi1985@ - megaaaa mocnekciukasy całym serduchem za nowych " lokatorów" w Waszych maciczkach - nie zamieszkają na następne miesiące @Niezapominajka2018 - miłego spanka @Felia - za maluchy
DZIEWCZYNKI Wszystkim mega radości w dniu dzisiejszy .
Dziewczyny, ja wiem, że mi się teraz łatwo mówi ale wszystkie objawy po transferze są związane z cukierkami, które bierzemy, brak objawów nie oznacza ani porażki ani sukcesu, jak również te "objawy".dziewczyny łapki zaciśnięteaby dzień był szczęśliwy
Ja dzisiaj poszłam wkoncu do pracy [emoji14] dziś 4dzien od transferu i martwię się ze nie mam żadnych objawów i znowu będzie dupa