reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzien dobry mamuśki :-)
ja jeszcze na razie czekam na Zuzannę popijając grejpfrutową herbatkę i oglądając dzien dobry tvn :tak: milego ranka

reklama
VINCI milego weekendu w PL
my jedziemy za 47dni juz nie moge sie doczekac odliczam dni a co do pakowania to ja to uwielbiam szykowanie ukladanie pakowanie :rofl2::tak: z checia juz bym sie spakowala na nasz wyjazd hehhee:-D

Dzień dobry! :))

Mam już powoli dość tej szarzyzny za oknem. Niech ktoś załatwi słonko na weekend... :sorry:

ania138 - chyba Ci się suwaczki popsuły...

Dzień dobry! narazie widzę że Adrianek czuje się dobrze i nic mu nie dolega. Dam mu jednak pare dni ten eurespal bo troszkę pokasłuje:tak: Miałam nadzieję pospac troszkę dłużej, ale niestety mój kochany bank ma w zwyczaju wysyłac smsy o 7 rano:wściekła/y: i po spaniu.:angry: Teraz Madzia zasnęła dalej Adrian zjadł bułkę z masłem a ja cierpię bo mnie jakaś gorączka dopadła. Oczywiście mężo mnie zaraził, bo miał zpisane antybiotyki i przez tydzień zjadł tylko 4 tabletki, bo uważa że już jest zdrowy:crazy: A to że smarka i kaszle to nie ważne:no: Normalnie z tym moim chłopem to jak z dzieckiem jak nie dasz osobiście to się nie wyleczy, a potem lekki katar dostanie i chce zażywac te antybiotyki co miał kiedyś tam przepisane:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: normalnie mnie trafia!!!!!!

Dzień doberek.

Wczoraj już nie pisałam, bo dopadł mnie taki dołek :-:)-:)-( że poszłam spać bardzo wcześnie.

Byłam wczoraj z Jędrkiem na angielskim. Przepisałam go do młodszych dzieci. Ale jemu już przestały podobać się zajęcia tam :-( Wczoraj nie chciał współpracować wcale :no::no::no: myślę, że zamknął sie w sobie po tej lekcji ze starszakami, które go zakrzyczały. Powiem Wam ,że nie wiem co mam robić :baffled: bo jeżeli jemu się tam nie podoba, to chyba na siłę nie powinnam go prowadzać :baffled:
Szkoda tylko, że zakupiłam już materiały, które kosztowały ponad 200 zł :baffled:

Renifer zdrówka dla Mikołajka.

sikoreczka to dobrze, że Adrianek czuje się lepiej. Chyba mamy konta w tym samym banku, bo do mnie też dziś sms przyszedł ok 7:30 :baffled:

Vici szerokiej drogi, wracaj do nas szybko :tak: skromna kobieto ;-):tak::-D

Cloe brzunio śliczny :tak:

Iwona jak tam Natalka w szkole? Czy pani trochę przystopowała?

Witam nową mamusię!

Ania138 ale masz super z mamą :tak: też bym chciała, aby mi ktoś poprasował. Co do koleżanki...... niezła jest :szok:

SEWA rzeczywiscie na sie nie ma co bo moze sie bardziej zniechecic ale ja bym jeszcze poczekala kilka lekcji moze sie zaintersuje jak zobaczy ze jest troche inaczej niz ze starszakami:tak:

reklama
Do góry