reklama
Witam wieczorkiem.
Ja juz wykapana. Co nie zdaza sie za czesto o tej porze.
Cloe brzunio super! fajny, ale ciesze ze pozbylam sie swojego;-) -koncowka byla ciezka zwlaszcza w upaly na 4 pietrze bez klimy.
;-):-)
Reniferku duzo zdrowka dla Mikolajka.
Ja juz wykapana. Co nie zdaza sie za czesto o tej porze.
Cloe brzunio super! fajny, ale ciesze ze pozbylam sie swojego;-) -koncowka byla ciezka zwlaszcza w upaly na 4 pietrze bez klimy.

Reniferku duzo zdrowka dla Mikolajka.
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Ja też jestem Mamusią siedzącą w domu praktycznie od zawsze.Było kilka prób pójscia do pracy, ale to nie dla mnie, muszę mieć wszystko pod kontrolą......
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam wieczorkowo! No i musiałam udac się z małym na dyżur do lekarza, bo mi dalej wymiotował. Narazie nic nie widac, ale lekarz podejrzewa anginę. Dał mu eurespal i kazał obserwowac. No to będzimy obserwowac. Mam go nie puszczac do przedszkola
Mam nadzieję, że to jakiś incydent
Cloe brzusio śliczny
Reniferku zdróweczka dla Mikołajka!
Pycha z tymi urodzinkami to nie głupi pomysł. Może teściowa jakoś da radę.
Gosiaczku witaj i zaglądaj często
Aha jeszcze wam coś popiszę:
1.Byliśmy po przedszkolu w jednym sklepie i tam pływały żywe karpie na sprzedaż. Mój synio stanął przy akwarium i się wydziera: " Mama kup mi tą rybę!" Ja mu na spokojnie że nie będziemy kupowac karpia bo to nie święta, a on na całe gardło: "MAMA kup mi tą rybę to ją zabijemy i zjemy"
Ludzi rechali jak to usłyszeli, a młody nie chciał wyjśc.
2. Madzia coraz fajniej drepta, dzisiaj całe 20 minut łaziła bez przerwy. bardzo się z tego cieszę ale moje dziecię jest niezwykle cwane. Jak ma zamiar pochodzic to wstaje kiwa na mnie głową i mówi "Choc tu!" podchodzę i dreptam za nią krok w krok. Jak kwoka za pisklakiem. Jak nie podejdę to mała schodzi na raczka, człapie do mnie i za rękę się prowdza.
Nie ma to jak dbac o kondycję mamusi

Cloe brzusio śliczny

Reniferku zdróweczka dla Mikołajka!
Pycha z tymi urodzinkami to nie głupi pomysł. Może teściowa jakoś da radę.
Gosiaczku witaj i zaglądaj często

Aha jeszcze wam coś popiszę:
1.Byliśmy po przedszkolu w jednym sklepie i tam pływały żywe karpie na sprzedaż. Mój synio stanął przy akwarium i się wydziera: " Mama kup mi tą rybę!" Ja mu na spokojnie że nie będziemy kupowac karpia bo to nie święta, a on na całe gardło: "MAMA kup mi tą rybę to ją zabijemy i zjemy"

2. Madzia coraz fajniej drepta, dzisiaj całe 20 minut łaziła bez przerwy. bardzo się z tego cieszę ale moje dziecię jest niezwykle cwane. Jak ma zamiar pochodzic to wstaje kiwa na mnie głową i mówi "Choc tu!" podchodzę i dreptam za nią krok w krok. Jak kwoka za pisklakiem. Jak nie podejdę to mała schodzi na raczka, człapie do mnie i za rękę się prowdza.

Ja juz sie zegnam, ale jeszcze poklikam.
Gosiaczku witam i pisz duzo i czesto, abysmy mialy co czytac (nie zebym narzekala ;-))

ale mnie ubawilas!

Az sie moj M pytal z czego sie tak smieje.
Madzi gratuluje rezolutnosci:-) Spryciula.
A Adriankowi duuuzo zdroweczka i oby to byl jednorazowy incydent.
Dobra, ja juz na prawde spadam. Glowa mi peka wiec ide spac. Mam nadzieje, ze jak wstane, to juz nie bedzie bolala.
No to kolorowych!;-):-)
Gosiaczku witam i pisz duzo i czesto, abysmy mialy co czytac (nie zebym narzekala ;-))
1.Byliśmy po przedszkolu w jednym sklepie i tam pływały żywe karpie na sprzedaż. Mój synio stanął przy akwarium i się wydziera: " Mama kup mi tą rybę!" Ja mu na spokojnie że nie będziemy kupowac karpia bo to nie święta, a on na całe gardło: "MAMA kup mi tą rybę to ją zabijemy i zjemy"Ludzi rechali jak to usłyszeli, a młody nie chciał wyjśc.

Madzi gratuluje rezolutnosci:-) Spryciula.

Dobra, ja juz na prawde spadam. Glowa mi peka wiec ide spac. Mam nadzieje, ze jak wstane, to juz nie bedzie bolala.
No to kolorowych!;-):-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dobrej nocki! Jutro nie muszę wstawac ciekawe do której dadzą pospac

ania138
miłość w trzech wymiarach
ANIA zazdroszcze tez bym chciala zeby ktos za mnie poprasowal:-)
Nie ma problemu, dajcie adresy to ja przyślę do Was
Ania 138 ale by mi sie taka mama przydała Przekaż że jak będzie jej brakowało prasowania to zapraszam do mnie;-)
![]()

Sikoreczka ale miałaś przygodę

Ja też rechotałam jak przeczytałam i wyobraziłam sobie go jak krzyczy że zabijecie i zjecie ryby

Cloe ale mnie na wspominki wzięło ja patrzyłam na Twój brzuszek

Gosiaczek witaj, widzę że się staracie o fasolkę, powodzenia

To ja też już idę spać, dobrej nocki.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dziendoberek.
Fajna historia z karpiem ubaw mialam po pachy.
Witam nowa mamusie.
A my dzis do PL jedziemy i musze sie pakowac.Dobrze,ze na weeckend przedluzony bo duzo pakowania nie ma:-)
Witam nowa mamusie.
A my dzis do PL jedziemy i musze sie pakowac.Dobrze,ze na weeckend przedluzony bo duzo pakowania nie ma:-)
reklama
iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Witam. Pochmurno ale narazie nie pada
Zdroweczka dla Mikolajka
Super brzunio

Witaj i pisz z nami
VICI to przyjemnej podrozy i szerokiej drogi
SIKORECZKA niezle z tym karpiem

. A jak dzis Adrianek?? mam nadzieje ze lepiej
ja miałam dzis straszny dzień, najpierw mały od rana marudził a potem zbadałam mu tempke i okazało sie ze jest gorączka... własnie wróciłam od lekarza, płucka i oskrzela czyste na szczescie, to tylko przeziębienie ale z werandowania i tak nici...
ciepłe buziaki dla wszystkich mamus i dzieciaczków! mam nadzieje ze jutro bedzie mi dane Was poczytac!
Zdroweczka dla Mikolajka

No i wklejam xdjęcie brzucha Oj z Julcią nie było łatwo
Super brzunio

Ja też jestem Mamusią siedzącą w domu praktycznie od zawsze.Było kilka prób pójscia do pracy, ale to nie dla mnie, muszę mieć wszystko pod kontrolą......
Witaj i pisz z nami

Dziendoberek.
Witam nowa mamusie.
VICI to przyjemnej podrozy i szerokiej drogi

SIKORECZKA niezle z tym karpiem

Podziel się: