reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Tak więc nie martw się, takie badanie to sama przyjemność tak naprawdę bo daje okazję do po oglądania bobasa
Postaram się [emoji17] Ale ja jestem straszna panikara jeżeli chodzi o ciążę, zawsze się bałam tego wszystkiego, badań, czy będzie dobrze wszystko [emoji17] Ciekawe jak moje dzidzi w środku [emoji4] Jak bylam w 6 tygodniu pod koniec to maluszek taki słodki był [emoji23]

reklama
Postaram się [emoji17] Ale ja jestem straszna panikara jeżeli chodzi o ciążę, zawsze się bałam tego wszystkiego, badań, czy będzie dobrze wszystko [emoji17] Ciekawe jak moje dzidzi w środku [emoji4] Jak bylam w 6 tygodniu pod koniec to maluszek taki słodki był [emoji23]
To pomyśl jaki będzie za parę tygodniu słodziak :) będzie na co popatrzeć

Dziekuje za mile slowa :) No tak przy biochemicznej teoretycznie mozna starac sie od razu tylko nie wiem czy bedziemy potrafili tak szybko. Boli mnie toi jeszcze bardziej smutek meza. Krotko moglismy cieszyc sie z pozytywnych testow ale to i tak boli :( Chociaz wiem, ze duzo bardziej by bolala strata na pozniejszym etapie, u nas to trwalo tylko kilka dni... Widocznie tak mialo byc, ze lepiej dla fasoki, ze musiala odejsc.
Bardzo mi przykro i całym sercem jestem z tobą. Ja też czekam i albo będzie dobrze albo...... nawet ne chce myśleć.

reklama
Do góry