agrafka07
Fanka BB :)
Jak test przesechł to jeszcze wyraźniej widać kreskę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A na wczorajszym już prawie w ogóle nie widać.Jak test przesechł to jeszcze wyraźniej widać kreskę.![]()
Mogę.zapytac jak się nazywa ten test co robiłaś ?Jak tylko mocz zaczął nachodzić na te testowe miejsce to już widziałam, że będzie mocniejszy cień.![]()
Nie mam pojęcia, dostałam od @Maliina zamawiała je na allegro.Mogę.zapytac jak się nazywa ten test co robiłaś ?
Ja miałam jaśniejszą kreskę niż ta dzisiejsza w poprzednim cyklu a ciąża była więc mam dużą nadzieję.Zapytałam o nazwę testu bo w poprzednim cyklu miałam z każdym testem cienie nawet taki a ciąży nie było bo sprawdziłam betę. Pisze o tym bo wiem że nakręcić się jest łatwo ale natrafić na taki wadliwy test jeszcze gorzej i już teraz wiem żeby powtarzać testy ale nie tym samym a innymw każdym bądź razie życzę żeby u Ciebie to nie był fałsz
Zobacz załącznik 897886
Brzmi obiecująco.Wlasnie, jak to z ta szyjka jest? Jestem tydzien po owulce, 22dc. Cykle 28-30. Moja szyjka jest wysoko ledwo moge dotknac ja palcem, kiedy opieram noge o wanne. Jest chyba twarda, ale nie jestem w stanie dosiegnac by sprawdzic czy jest zamknieta czy otwarta. Jak myslicie? Udalo sie?